Bedrukte tassen met logo

Bedrukte tassen zijn niet alleen praktische accessoires, maar ook krachtige marketinginstrumenten en expressieve uitingen van individuele stijl. Met een scala aan ontwerpmogelijkheden en materialen bieden bedrukte tassen een unieke manier om merkidentiteit te versterken, boodschappen over te brengen en herinneringen te creëren. Of het nu gaat om promotie-evenementen, detailhandel, cadeauverpakking of persoonlijk gebruik, bedrukte tassen zijn veelzijdig en effectief in verschillende contexten. Door hun herbruikbaarheid dragen ze ook bij aan milieubewuste initiatieven. Met een combinatie van hoogwaardige bedrukkingstechnieken, diverse stijlen en een focus op klanttevredenheid, zijn bedrukte tassen een essentieel onderdeel geworden van moderne branding- en marketingstrategieën.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 73

 1. Beoordeling:
  97%
  Sterke boodschappentas groot
  Vanaf € 0,74 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,57 Bij 2400 stuks
 2. Beoordeling:
  92%
  Non woven rugzak Evi
  Vanaf € 0,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,44 Bij 1600 stuks
 3. Beoordeling:
  97%
  Katoenen draagtas premium 145 gram
  Vanaf € 0,67 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,51 Bij 2400 stuks
 4. Beoordeling:
  92%
  Non woven tas Emily
  Vanaf € 0,40 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 2500 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Draagtas RPET recycle
  Vanaf € 0,74 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 2400 stuks
 6. Beoordeling:
  80%
  Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  Vanaf € 1,75 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,34 Bij 800 stuks
 7. Beoordeling:
  93%
  Aanbieding - Stevige 190T rugzak
  Vanaf € 0,62 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,37 Bij 2400 stuks
 8. Beoordeling:
  92%
  Gekleurde draagtas Cotton Star
  Vanaf € 1,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,86 Bij 2500 stuks
 9. Beoordeling:
  100%
  Non woven shopper Noor
  Vanaf € 0,45 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 2400 stuks
 10. Organisch katoenen draagtas 145 grams
  Vanaf € 0,84 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65 Bij 2500 stuks
 11. Beoordeling:
  70%
  Katoenen draagtas Budget
  Vanaf € 0,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,44 Bij 4800 stuks
 12. Beoordeling:
  100%
  Katoenen draagtas Budget gekleurd
  Vanaf € 0,86 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,57 Bij 2400 stuks

Artikelen 1-12 of 73

Druktechnieken

Tassen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal van de tas, het ontwerp en de gewenste kwaliteit van de bedrukking. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden:

 1. Zeefdruk: Dit is een van de meest gebruikte methoden voor het bedrukken van tassen. Bij zeefdruk wordt een sjabloon van het ontwerp gemaakt op een fijn gaas, waarna inkt over het sjabloon wordt gedrukt en door het gaas op de tas wordt aangebracht. Dit is een geschikte methode voor eenvoudige ontwerpen met weinig kleuren.

 2. Digitale druk: Bij digitale druk wordt het ontwerp rechtstreeks vanaf een digitaal bestand op de tas gedrukt met behulp van een inkjetprinter. Deze methode maakt het mogelijk om complexe ontwerpen met veel kleuren en details te reproduceren, maar kan duurder zijn dan zeefdruk voor grote oplagen.

 3. Transferdruk: Hierbij wordt het ontwerp eerst gedrukt op speciaal transferpapier en vervolgens met warmte en druk overgebracht op de tas. Dit is handig voor gedetailleerde ontwerpen en afbeeldingen en kan worden gebruikt op diverse materialen, waaronder katoen, polyester en nylon.

 4. Borduren: Voor een hoogwaardige en duurzame afwerking kan het ontwerp op de tas worden geborduurd. Dit wordt vaak gebruikt voor het personaliseren van tassen met logo's, initialen of emblemen. Borduren is vooral geschikt voor stoffen tassen van goede kwaliteit.

 5. Tampondruk: Deze methode wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van kleine voorwerpen en onregelmatige oppervlakken. Een tampon, meestal van siliconenrubber, wordt inkt opgepikt van een gegraveerde plaat met het ontwerp erop en vervolgens op de tas gedrukt.

De keuze voor een specifieke drukmethode hangt af van factoren zoals het materiaal van de tas, het ontwerp, het budget en de gewenste kwaliteit van de bedrukking.

Doeleinden

Bedrukte tassen worden voor diverse doeleinden ingezet vanwege hun praktische en promotionele waarde. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

 1. Merchandising en promotie: Bedrukte tassen worden vaak gebruikt als promotiemateriaal voor bedrijven, evenementen, organisaties en goede doelen. Ze kunnen worden bedrukt met logo's, slogans of andere marketingboodschappen en vervolgens worden uitgedeeld tijdens beurzen, conferenties, evenementen of als onderdeel van promotieacties.

 2. Detailhandel: Winkels gebruiken bedrukte tassen als een vorm van branding en marketing. Klanten die producten kopen, krijgen hun aankopen vaak mee in een tas met het logo van de winkel erop. Dit versterkt niet alleen de merkidentiteit, maar dient ook als een vorm van gratis reclame wanneer klanten de tas buiten de winkel gebruiken.

 3. Cadeauverpakking: Bedrukte tassen kunnen worden gebruikt als luxe cadeauverpakkingen voor speciale gelegenheden zoals feestdagen, verjaardagen, jubilea, bruiloften en zakelijke geschenken. Het toevoegen van een bedrukte tas met een op maat gemaakt ontwerp voegt een persoonlijk tintje toe aan het geschenk en verhoogt de waarde ervan.

 4. Milieubewuste campagnes: Met de groeiende bezorgdheid over milieukwesties kiezen steeds meer bedrijven voor bedrukte tassen als alternatief voor wegwerpzakken en verpakkingen. Herbruikbare tassen van duurzame materialen worden vaak bedrukt met milieuboodschappen om bewustwording te creëren en het gebruik van plastic te verminderen.

 5. Promotionele evenementen: Bedrukte tassen worden vaak gebruikt als onderdeel van promotionele evenementen en activiteiten. Bijvoorbeeld bij sportevenementen, festivals, conferenties, seminars en liefdadigheidswalks worden bedrukte tassen uitgedeeld aan deelnemers of bezoekers als herinnering aan het evenement.

Over het algemeen zijn bedrukte tassen veelzijdige en effectieve marketingtools die kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften en doelstellingen, en ze bieden een tastbare manier om merken te promoten en boodschappen over te brengen aan een breed publiek.

Service

Als je bedrukte tassen wilt bestellen, mag je een goede service verwachten van ons. Hier zijn enkele services die je vaak kunt verwachten bij het bestellen van bedrukte tassen:

 1. Ontwerphulp: Wij bieden een gratis drukvoorstel aan om je te helpen bij het maken van aangepaste ontwerpen voor je bedrukte tassen. Ze kunnen advies geven over het ontwerp, inclusief het plaatsen van logo's, het kiezen van kleuren en het aanpassen van grafische elementen.

 2. Keuze van tassen en materialen: Je mag van ons verwachten dat wij een verscheidenheid aan tassen aanbieden, waaronder schoudertassen, tote tassen, rugzakken, enzovoort. Ze kunnen ook verschillende materialen aanbieden, zoals katoen, canvas, gerecyclede materialen, enzovoort.

 3. Bedrukkingsopties: Wij kunnen verschillende bedrukkingsopties aanbieden, zoals zeefdruk, digitale druk, transferdruk, borduren en meer. Ze kunnen je adviseren over de beste bedrukkingsoptie op basis van je ontwerp en budget.

 4. Kwaliteitsborging: Wij bieden kwaliteitsborging om ervoor te zorgen dat de bedrukte tassen van hoge kwaliteit zijn. Dit kan onder meer kwaliteitscontroles op de bedrukking, het materiaal en de algehele afwerking omvatten.

 5. Flexibiliteit in bestelhoeveelheden: Of je nu een kleine of grote bestelling plaatst, je kunt verwachten dat leveranciers flexibel zijn en in staat zijn om aan je behoeften te voldoen.

 6. Snelle doorlooptijden: Wij streven ernaar om je bestelling binnen een redelijke termijn af te handelen en je op de hoogte te houden van de voortgang van je bestelling.

 7. Klantenservice: Wij bieden een uitstekende klantenservice en staan klaar om eventuele vragen of problemen die je hebt te beantwoorden en op te lossen.

Al met al mag je een uitgebreide service verwachtendt om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je bedrukte tassen.

Tassen 100% energieneutraal gedrukt

Met trots presenteren we onze 100% energieneutrale benadering voor het bedrukken van tassen. Onze productie wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van 120 zonnepanelen, waardoor we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en duurzaamheid omarmen. Door deze groene energiebronnen te benutten, kunnen we hoogwaardige bedrukte tassen leveren zonder bij te dragen aan de koolstofuitstoot. We zijn toegewijd aan het leveren van milieuvriendelijke oplossingen voor onze klanten, waarbij we streven naar zowel esthetische pracht als ecologische verantwoordelijkheid. Met onze energieneutrale benadering bieden we niet alleen geweldige producten, maar ook een positieve impact op onze planeet.