Reistassen bedrukken met logo

Het bestellen van reistassen met je logo is een slimme zet als je werknemers regelmatig op zakenreis zijn. Met het bedrukken van je logo op deze tassen wordt je merk letterlijk over de hele wereld verspreid. Waar je personeel ook naartoe gaat om te werken aan de doelen van het bedrijf, je bedrukte logo zal de aandacht trekken van omstanders. Denk aan scenario's waarbij personeelsleden naar het buitenland reizen, zoals de hoofdinkoper die naar het Midden-Oosten vliegt om een nieuwe leverancier te bezoeken, of de salesafdeling die naar New York vliegt voor een beurs waar de nieuwe catalogus wordt gepresenteerd. In al deze situaties fungeren de bedrukte reistassen als krachtige reclame- en merkpromotietools, waarbij je bedrijfsnaam overal wordt gezien waar je medewerkers gaan.

Artikelen 1-12 van 68

Reistassen als relatiegeschenk

Het bedrukken van reistassen als relatiegeschenk is een slimme zet voor bedrijven die hun merk willen promoten en de naamsbekendheid willen vergroten. Denk eens aan de impact wanneer een team van vertegenwoordigers met allemaal dezelfde reistas met het bedrijfslogo de businesslounge binnenkomt. Het creëert eenheid en professionaliteit, vergelijkbaar met een sportteam dat uniformen draagt. Dit trekt de aandacht en wekt nieuwsgierigheid op bij anderen, wat kan leiden tot meer bekendheid en zelfs nieuwe zakelijke kansen. Vooral in zakelijke omgevingen is de kans op succes groot, omdat je direct in contact komt met potentiële klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Het bedrukken van reistassen is dus niet alleen effectief, maar kan ook een krachtig instrument zijn om nieuwe zakelijke relaties te stimuleren.

Reistas kopen. Waar je op moet letten

Bij het kopen van een reistas zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw behoeften en voorkeuren:

 1. Grootte en capaciteit: Overweeg hoeveel ruimte je nodig hebt voor je spullen. Kies een reistas die groot genoeg is om al je benodigdheden te bevatten, maar niet te groot om onhandig te dragen.

 2. Type reistas: Er zijn verschillende soorten reistassen, waaronder weekendtassen, trolleys, duffeltassen en rugzakken. Kies het type tas dat het beste past bij jouw reisstijl en de aard van je reizen.

 3. Duurzaamheid en materiaal: Controleer het materiaal waarvan de tas is gemaakt en zorg ervoor dat het duurzaam en slijtvast is, vooral als je de tas vaak zult gebruiken of als je van plan bent om langere reizen te maken.

 4. Comfort en draagbaarheid: Als je van plan bent om de tas te dragen, kijk dan naar functies zoals gevoerde schouderbanden, handvatten en wieltjes voor comfortabel dragen.

 5. Organisatie en opslag: Controleer of de tas voldoende vakken en compartimenten heeft om je spullen georganiseerd te houden tijdens het reizen. Dit kan helpen om gemakkelijk bij je items te komen zonder dat je de hele tas hoeft te doorzoeken.

 6. Veiligheid: Kies indien mogelijk een tas met veiligheidsfuncties zoals vergrendelbare ritsen of snijbestendig materiaal om je spullen te beschermen tegen diefstal of beschadiging.

 7. Gewicht: Let op het gewicht van de tas zelf, vooral als je vaak met het vliegtuig reist en te maken hebt met bagagebeperkingen. Een lichtere tas kan helpen om extra kosten voor overbagage te vermijden.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een reistas kiezen die voldoet aan jouw behoeften en zorgt voor een comfortabele en georganiseerde reiservaring.

Zeefdruk op transferdruk

Reistassen kunnen worden bedrukt met behulp van verschillende druktechnieken, waaronder zeefdruk en transferdruk. Beide methoden bieden hoogwaardige bedrukkingen, maar ze verschillen in hun toepassingen en voordelen:

 1. Zeefdruk:

  • Zeefdruk is een populaire en veelgebruikte drukmethode voor reistassen. Bij deze techniek wordt inkt door een fijn gaas gedrukt waarbij het gewenste ontwerp op de tas wordt overgebracht.
  • Het biedt uitstekende kleurdekking en duurzaamheid, waardoor de bedrukking bestand is tegen slijtage en wassen.
  • Zeefdruk is ideaal voor eenvoudige ontwerpen met solide kleuren en vereist geen speciale voorbereiding van het materiaal.
  • Het is geschikt voor het bedrukken van grote hoeveelheden tassen met consistente resultaten en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 2. Transferdruk:

  • Transferdruk is een druktechniek waarbij het ontwerp eerst wordt gedrukt op een speciaal transferpapier en vervolgens wordt overgebracht op de tas met behulp van warmte en druk.
  • Het biedt de mogelijkheid om gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen over te brengen met hoge precisie en helderheid.
  • Transferdruk is geschikt voor kleinere oplages en complexe ontwerpen, omdat het geen uitgebreide voorbereiding van zeefdrukramen vereist.
  • Het kan worden gebruikt op een breed scala aan materialen, inclusief reistassen van verschillende texturen en samenstellingen.

De keuze tussen zeefdruk en transferdruk hangt af van factoren zoals het ontwerp van de bedrukking, de gewenste duurzaamheid en de oplage van de tassen. Beide methoden bieden hoogwaardige resultaten en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het project.

Soorten reistassen

Er zijn verschillende soorten reistassen beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke reisbehoeften en -voorkeuren. Hier zijn enkele veelvoorkomende types reistassen:

 1. Duffeltas: Een duffeltas, ook wel een weekendtas genoemd, is een ruime tas met één groot compartiment en handvatten aan de bovenkant. Deze tassen zijn ideaal voor korte trips of weekenduitstapjes vanwege hun compacte formaat en eenvoudige ontwerp.

 2. Trolleykoffer: Trolleykoffers, ook wel rolkoffers genoemd, zijn voorzien van wielen en een uitschuifbaar handvat, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, van handbagageformaat tot grote koffers voor lange reizen.

 3. Rugzak: Een rugzak is een draagbare tas die op de rug wordt gedragen en ideaal is voor handsfree reizen. Rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder daypacks voor dagtochten en trekkingrugzakken voor meerdaagse avonturen.

 4. Reistas op wielen: Deze tassen combineren de functionaliteit van een duffeltas met het gemak van wielen en een uitschuifbaar handvat. Ze zijn ideaal voor reizigers die een veelzijdige tas willen die zowel gedragen als gerold kan worden.

 5. Aktetas of laptoptas: Deze tassen zijn ontworpen om laptops, documenten en andere zakelijke benodigdheden veilig en georganiseerd te houden tijdens het reizen. Ze zijn vaak voorzien van speciale vakken en compartimenten voor laptops en accessoires.

 6. Toilettas: Een toilettas is ontworpen om toiletartikelen en persoonlijke verzorgingsproducten georganiseerd te houden tijdens het reizen. Ze zijn meestal voorzien van meerdere vakken en kunnen worden opgehangen voor gemakkelijke toegang tot de inhoud.

De keuze voor een specifiek type reistas hangt af van factoren zoals de duur en aard van de reis, de hoeveelheid bagage die je wilt meenemen en je persoonlijke voorkeuren voor stijl en functionaliteit.

Laden...