Toilettassen bedrukken met logo

Toilettassen bedrukken met je eigen logo is een slimme zet voor het verbeteren van je merkzichtbaarheid. Deze praktische en alledaagse accessoires worden dagelijks gebruikt, waardoor je logo continu in het zicht van je klanten blijft. Of het nu thuis is, tijdens het reizen of op vakantie, jouw bedrijfslogo zal regelmatig worden gezien door de ontvanger en anderen in hun omgeving.

Bovendien associëren mensen hun persoonlijke verzorging met ontspanning en comfort, wat positieve gevoelens kan oproepen bij je merk telkens wanneer de toilettas wordt gebruikt. Dit kan resulteren in een sterke merkloyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame.

Met de juiste bedrukkingstechniek en hoogwaardige toilettassen als geschenk, kun je een blijvende indruk maken op je klanten en je bedrijf naar voren brengen in hun dagelijks leven.

Oplopende volgorde

10 artikelen

 1. Toilettas 300D
  Vanaf € 1,91 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,18 Bij 1000 stuks
 2. 2-Kleurige katoenen toilettas Kleuren
  Vanaf € 2,00 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,24 Bij 1000 stuks
 3. Transparante toilettas Moonlight
  Vanaf € 0,87 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 4. Toilettas polyester
  Vanaf € 4,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,70 Bij 500 stuks
 5. Transit toilettas
  Vanaf € 3,17 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,61 Bij 500 stuks
 6. Toilettas met haak
  Vanaf € 5,49 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,78 Bij 250 stuks
 7. Gerecycled denim toilettasje Style pouch
  Vanaf € 2,68 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,28 Bij 500 stuks
 8. RPET reistas organizer Traveli
  Vanaf € 3,55 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,82 Bij 1000 stuks
 9. Zachte PU toilettas met rits Bai
  Vanaf € 5,53 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,82 Bij 250 stuks
 10. Toilettas Plus
  Vanaf € 3,02 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,49 Bij 500 stuks

10 artikelen

Druktechnieken

Toilettassen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal van de tas en het gewenste ontwerp. Enkele veelvoorkomende methoden zijn:

 1. Zeefdruk: Zeefdruk is een populaire methode voor het bedrukken van toilettassen, vooral op stoffen zoals polyester of katoen. Bij zeefdruk wordt inkt door een sjabloon (het zeefraam) op de stof gedrukt. Deze methode is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met een beperkt aantal kleuren.

 2. Transferdruk: Bij transferdruk wordt het ontwerp eerst op speciaal transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht op de toilettas. Deze methode is geschikt voor complexe ontwerpen en full-color afbeeldingen.

 3. Borduren: Voor toilettassen van stoffen zoals polyester of katoen kan ook borduurwerk worden gebruikt. Met borduren wordt het ontwerp met garen op de tas gestikt. Deze methode zorgt voor een hoogwaardige en duurzame afwerking.

 4. Digitale print: Voor toilettassen van materialen zoals nylon of polyester kan digitale printtechnologie worden gebruikt. Hierbij wordt het ontwerp rechtstreeks op de stof gedrukt met behulp van gespecialiseerde printers. Deze methode maakt het mogelijk om complexe ontwerpen en afbeeldingen met veel kleurdetails te reproduceren.

Het kiezen van de juiste bedrukkingsmethode hangt af van factoren zoals het materiaal van de toilettas, het ontwerp van het logo of de afbeelding, de gewenste duurzaamheid en het budget.

Toilettassen als promotieartikel

Toilettassen zijn uitstekende promotieartikelen die zowel praktisch als veelzijdig zijn. Hier zijn een paar redenen waarom toilettassen een slimme keuze zijn als promotieartikel:

 1. Nut en bruikbaarheid: Toilettassen zijn onmisbaar voor reizen en dagelijks gebruik, waardoor ze een zeer gewaardeerd en nuttig geschenk zijn voor klanten, medewerkers of prospects.

 2. Grote afdrukruimte: Toilettassen bieden een aanzienlijke ruimte voor het bedrukken van je bedrijfsnaam, logo of boodschap, waardoor ze een effectieve manier zijn om je merk te promoten en de naamsbekendheid te vergroten.

 3. Veelzijdigheid: Toilettassen worden door mensen van alle leeftijden en achtergronden gebruikt, waardoor ze een breed publiek kunnen bereiken. Ze zijn geschikt als promotieartikelen voor diverse doeleinden, zoals beursgeschenken, loyaliteitsprogramma's of als bedankje voor klanten.

 4. Reisgerelateerd: Omdat toilettassen vaak geassocieerd worden met reizen, vakanties en avontuur, kunnen ze een positieve associatie creëren met je merk en herinneringen oproepen aan ontspanning en plezier.

 5. Lange levensduur: Kwalitatieve toilettassen hebben een lange levensduur en worden vaak hergebruikt, wat betekent dat je merk langdurige exposure krijgt telkens wanneer de tas gebruikt wordt.

Kortom, toilettassen als promotieartikelen bieden een uitstekende combinatie van bruikbaarheid, zichtbaarheid en veelzijdigheid, waardoor ze een slimme investering zijn voor het versterken van je merk en het aantrekken van nieuwe klanten.

Eigenschappen

Een goede toilettas moet aan verschillende eigenschappen voldoen om praktisch, functioneel en handig te zijn voor het opbergen van persoonlijke verzorgingsproducten tijdens het reizen. Enkele belangrijke eigenschappen zijn:

 1. Waterbestendigheid: Een toilettas moet gemaakt zijn van waterbestendig materiaal om te voorkomen dat lekkende vloeistoffen zoals shampoo of lotions je andere bagage besmetten.

 2. Duurzaamheid: De toilettas moet duurzaam zijn om langdurig gebruik en reizen te weerstaan. Sterke naden en kwalitatieve ritsen zijn essentieel voor een langdurige levensduur.

 3. Organisatie: Een toilettas moet verschillende compartimenten en vakken hebben om persoonlijke verzorgingsproducten georganiseerd te houden. Dit maakt het gemakkelijk om alles te vinden en voorkomt morsen en knoeien.

 4. Gemakkelijk schoon te maken: Een toilettas moet gemakkelijk schoon te maken zijn, vooral gezien het gebruik van vloeistoffen en cosmetica die gemorst kunnen worden.

 5. Compact formaat: Hoewel de toilettas ruim genoeg moet zijn om al je benodigdheden te bevatten, moet hij ook compact genoeg zijn om in je koffer of handbagage te passen zonder te veel ruimte in te nemen.

 6. Ophanghaak: Sommige toilettassen hebben een ophanghaak waarmee je de tas aan een deur of haak kunt hangen voor gemakkelijke toegang tot je spullen, vooral wanneer je in een kleine badkamer reist.

Door te kiezen voor een toilettas die aan deze eigenschappen voldoet, kun je ervoor zorgen dat je persoonlijke verzorgingsproducten veilig en georganiseerd blijven tijdens al je reizen.