Schoudertassen bedrukken met logo

Schoudertassen bedrukken kan een efficiënte manier zijn voor het maken van reclame. Ze beschikken over een ruim drukoppervlak en kunnen hierdoor goed zichtbaar voorzien worden van een persoonlijke opdruk. Dit kan een tekst zijn, een bedrijfslogo of een combinatie van beide. De schoudertassen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij.

8 artikelen

8 artikelen

Ruim assortiment bedrukte schoudertassen

Onze schoudertassen bedrukken we in diverse soorten, maten en kleuren. Van knalgeel tot diepzeeblauw. Hierdoor is de kans groot dat er iets bij zit dat aansluit op jouw wensen of huisstijl.

Schoudertassen bedrukken in kleine oplage

Onze schoudertassen bedrukken we al vanaf slechts 10 stuks. Je bent dus nooit verplicht tot grote aantallen. Sinds jaar en dag zijn specialisten in onze drukkerij aan het werk om schoudertassen geheel naar smaak te bedrukken.

De gemiddelde levertijd van bedrukte schoudertassen is 5 werkdagen. Heb je een spoedorder? Geen probleem. Neem contact op met één van onze medewerkers en vaak kunnen wij al bedrukken én leveren binnen 48 uur. Indien je nog vragen hebt over schoudertassen bedrukken dan kun je uiteraard ook terecht bij onze specialisten.

Laden...

Laden...