Fietstassen bedrukken met logo

Op zoek naar een effectieve manier om je merk te promoten terwijl fietsers onderweg zijn? Overweeg dan fietstassen bedrukt met je logo. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer, recreatief fietsen of langeafstandstochten, fietstassen zijn een essentieel accessoire voor fietsers om hun spullen mee te nemen. Met jouw logo prominent op de fietstas gedrukt, wordt je merk onder de aandacht gebracht van een breed publiek terwijl fietsers door de stad rijden, langs fietspaden reizen of zelfs op fietsvakantie gaan. Deze functionele en opvallende reclamemogelijkheid zorgt voor een langdurige merkherkenning en maakt van fietsers rijdende ambassadeurs voor je bedrijf of organisatie. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om fietstassen te bedrukken en vergroot je merkzichtbaarheid op de weg!

Oplopende volgorde

1 artikel

 1. High visibility fietstas met fleshouder
  Vanaf € 9,01 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,16 Bij 250 stuks

1 artikel

Fietstassen bedrukken in eigen drukkerij

Het bedrukken van fietstassen biedt een uitstekende mogelijkheid om je merk of bedrijf te promoten terwijl fietsers onderweg zijn. Bij ons kun je fietstassen volledig naar wens laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam, en dit al vanaf slechts 10 stuks. Dankzij ons eigen magazijn en drukkerij kunnen we dit voordelig en snel voor je realiseren, met gegarandeerde kwaliteit. Of je nu kiest voor een tekst, logo of andere personalisatie, fietstassen zijn een effectief promotiemiddel omdat ze door veel mensen gezien worden, wat je naamsbekendheid ten goede komt.

Bij elke aanvraag of bestelling ontvang je van ons een gratis drukproef, zodat je precies kunt zien hoe jouw logo eruit zal zien op de fietstassen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen over het bedrukken van fietstassen? Onze specialisten staan klaar om je te helpen en alles te vertellen over de materialen en druktechnieken die we hanteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Eigenschappen

Een goede fietstas moet aan verschillende eigenschappen voldoen om functioneel, duurzaam en praktisch te zijn tijdens het fietsen. Hier zijn enkele belangrijke eigenschappen om op te letten:

 1. Waterbestendigheid: De fietstas moet bestand zijn tegen regen en vocht, zodat je spullen droog blijven, zelfs tijdens een regenbui.

 2. Duurzaamheid: Kies voor een fietstas gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste materialen zoals nylon, polyester of waterdicht PVC, die bestand zijn tegen scheuren en slijtage bij dagelijks gebruik.

 3. Bevestigingssysteem: De fietstas moet stevig aan de bagagedrager kunnen worden bevestigd en stabiel blijven tijdens het fietsen, zonder te wiebelen of verschuiven.

 4. Reflecterende elementen: Reflecterende strips of details op de fietstas verhogen de zichtbaarheid en veiligheid, vooral bij weinig licht of in het donker.

 5. Grootte en capaciteit: De fietstas moet voldoende ruimte bieden om al je benodigdheden mee te nemen, zoals een laptop, kleding, waterfles, gereedschap en andere persoonlijke spullen.

 6. Handige indeling: Kies voor een fietstas met handige vakken en compartimenten om je spullen georganiseerd te houden en gemakkelijk toegankelijk te maken tijdens het fietsen.

 7. Veiligheid: Sommige fietstassen zijn voorzien van extra veiligheidsvoorzieningen zoals een slot of een vak voor waardevolle spullen, zodat je spullen veilig zijn opgeborgen tijdens het fietsen en wanneer je de fiets onbeheerd achterlaat.

 8. Afneembaarheid: Sommige fietstassen kunnen gemakkelijk worden losgekoppeld van de fiets en als schoudertas worden gedragen, wat handig is voor het meenemen van je spullen wanneer je van de fiets stapt.

Door rekening te houden met deze eigenschappen kun je een fietstas vinden die perfect past bij je behoeften en fietsstijl, en die je helpt om veilig en georganiseerd op pad te gaan.

Fietstassen als relatiegeschenk

Fietstassen zijn uitstekende relatiegeschenken die zowel functioneel als promotioneel waardevol zijn. Hier zijn een paar redenen waarom fietstassen een geweldig relatiegeschenk zijn:

 1. Praktisch gebruik: Fietstassen zijn handig voor ontvangers die regelmatig fietsen, of het nu voor woon-werkverkeer is, voor recreatieve ritten of voor lange fietstochten. Ze bieden een handige manier om persoonlijke spullen mee te nemen tijdens het fietsen, zoals een laptop, kleding, waterfles en gereedschap.

 2. Langdurige zichtbaarheid: Door je bedrijfslogo of merknaam op de fietstas te laten bedrukken, creëer je een langdurige en tastbare herinnering aan je bedrijf bij de ontvanger. Elke keer dat ze de fietstas gebruiken, wordt je merk onder de aandacht gebracht, niet alleen bij henzelf, maar ook bij anderen die de tas zien tijdens het fietsen.

 3. Milieuvriendelijk imago: Fietstassen als relatiegeschenk dragen bij aan een milieuvriendelijk imago van je bedrijf. Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk dat de ontvanger aanmoedigt om de fiets te gebruiken in plaats van de auto, laat je zien dat je begaan bent met het milieu en duurzame mobiliteit.

 4. Veelzijdigheid: Fietstassen zijn geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, van zakelijke professionals tot sportliefhebbers en milieubewuste consumenten. Hierdoor kun je je relatiegeschenken afstemmen op verschillende doelgroepen binnen je netwerk.

Al met al zijn fietstassen een slimme keuze als relatiegeschenk vanwege hun praktische gebruik, langdurige zichtbaarheid en milieuvriendelijke imago, waardoor ze een positieve indruk achterlaten bij ontvangers en je bedrijf op de kaart zetten.