Heuptassen bedrukken met logo

Het bedrukken van heuptassen met logo is een slimme keuze, vooral voor evenementen zoals de avond- of Nijmeegse vierdaagse. Deze tassen zijn ideaal voor wandelaars, vooral tijdens warme zomerdagen wanneer een rugzak plakkerig en oncomfortabel kan worden. Met een heuptas heb je alles wat je nodig hebt om de vierdaagse te volbrengen binnen handbereik, en dankzij de verschillende vakken kun je je spullen ook nog eens goed georganiseerd houden. Het gemak van een heuptas ten opzichte van een rugzak is ongeëvenaard, omdat je er snel en gemakkelijk bij kunt zonder hem van je rug te halen. Kortom, bedrukte heuptassen zijn praktisch, comfortabel en een uitstekende manier om je merk te promoten tijdens dit soort evenementen.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Santander heuptas
  Vanaf € 3,84 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,05 Bij 500 stuks
 2. RPET heuptas Brott
  Vanaf € 4,88 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,12 Bij 500 stuks
 3. RPET polyester heuptas Toshi
  Vanaf € 3,60 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,86 Bij 1000 stuks
 4. Zacht PU heuptasje Bai
  Vanaf € 5,81 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,06 Bij 250 stuks

4 artikelen

Inzetbaarheid

Heuptassen, ook wel bekend als heuptasjes of bum bags, zijn veelzijdige accessoires die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet:

 1. Reizen: Heuptassen zijn ideaal voor op reis. Ze bieden een handige en veilige plek om belangrijke documenten zoals paspoorten, tickets en geld op te bergen, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens het verkennen van nieuwe bestemmingen.

 2. Sport en activiteiten: Voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, joggen of festivals zijn heuptassen handig om essentiële items zoals telefoons, sleutels, snacks en waterflessen mee te nemen, terwijl je toch je handen vrijhoudt.

 3. Evenementen en festivals: Heuptassen zijn populair op evenementen en festivals, waar ze dienen als een praktische en stijlvolle manier om je spullen bij je te dragen zonder een grote tas te hoeven dragen. Ze helpen ook om je persoonlijke bezittingen veilig te houden in drukke menigten.

 4. Dagelijks gebruik: Voor dagelijks gebruik zijn heuptassen handig voor het organiseren van kleine items zoals sleutels, portemonnee, mobiele telefoon en lippenbalsem, waardoor je snel toegang hebt tot je meest gebruikte spullen zonder een grote tas mee te hoeven nemen.

 5. Werk en studie: Heuptassen kunnen ook worden gebruikt als handige organisatietools voor werk of studie. Ze bieden een compacte oplossing om belangrijke items zoals pennen, notitieblokjes, USB-sticks en andere kantoorbenodigdheden bij de hand te houden.

Kortom, heuptassen zijn veelzijdige accessoires die geschikt zijn voor diverse situaties en activiteiten, waardoor ze een handige en praktische keuze zijn voor mensen die onderweg zijn.

Heuptassen zeefdruk en transferdruk

Het bedrukken van heuptassen met transferdruk en zeefdruk biedt verschillende voordelen en toepassingen:

 1. Transferdruk: Transferdruk is een veelgebruikte methode voor het bedrukken van heuptassen. Met transferdruk kunnen complexe ontwerpen, gedetailleerde afbeeldingen en meerdere kleuren gemakkelijk worden overgebracht op diverse materialen, waaronder polyester en nylon, die vaak worden gebruikt voor heuptassen. Deze methode zorgt voor een duurzame en hoogwaardige bedrukking die bestand is tegen slijtage en wassen, waardoor je ontwerp langdurig zichtbaar blijft op de heuptas.

 2. Zeefdruk: Zeefdruk is een andere populaire druktechniek voor heuptassen. Het is geschikt voor het bedrukken van grote oppervlakken en eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren. Zeefdruk biedt een uitstekende dekking en duurzaamheid, waardoor je logo of ontwerp goed zichtbaar blijft op de heuptas, zelfs na veelvuldig gebruik.

Beide drukmethoden zijn geschikt voor het personaliseren van heuptassen met je logo, bedrijfsnaam of andere ontwerpen. Ze bieden een hoge kwaliteit van bedrukking en duurzaamheid, waardoor je heuptassen kunt creëren die opvallen en langdurige merkherkenning bieden. Met transferdruk en zeefdruk kun je heuptassen aanpassen aan je specifieke behoeften en voorkeuren, waardoor ze ideaal zijn voor promotionele doeleinden, evenementen, teamuitjes en meer.

Heuptassen met logo weggeven

Bedrukte heuptassen kunnen voor diverse gelegenheden worden weggegeven, afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep. Enkele voorbeelden van gelegenheden waarbij bedrukte heuptassen effectief kunnen zijn:

 1. Sportevenementen: Heuptassen zijn handig voor sporters om hun essentiële items zoals waterflessen, telefoons en sleutels bij zich te dragen tijdens sportevenementen zoals marathons, fietsraces of wandeltochten.

 2. Festivals en concerten: Bezoekers van festivals en concerten dragen vaak heuptassen om hun persoonlijke bezittingen veilig en gemakkelijk bij zich te houden, terwijl ze tegelijkertijd hun handen vrijhouden om te dansen en te genieten van het evenement.

 3. Wandel- en outdooractiviteiten: Heuptassen zijn praktisch voor wandelaars, kampeerders en liefhebbers van outdooractiviteiten om hun uitrusting en benodigdheden mee te nemen tijdens excursies, trektochten en avonturen in de natuur.

 4. Promotionele evenementen: Bedrukte heuptassen kunnen worden uitgedeeld als promotionele geschenken tijdens beurzen, conferenties, bedrijfsevenementen en marketingcampagnes om merkbekendheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken.

 5. Reizen en toerisme: Voor reisbureaus, hotels, luchtvaartmaatschappijen en toeristische organisaties kunnen bedrukte heuptassen worden gebruikt als welkomstgeschenken voor gasten, als onderdeel van reispakketten of als merchandise voor souvenirwinkels.

 6. Bedrijfs- en teamuitjes: Bedrijven kunnen bedrukte heuptassen weggeven aan werknemers als onderdeel van teambuildingactiviteiten, bedrijfsuitjes of als beloning voor prestaties, waarbij het logo van het bedrijf zichtbaar wordt gemaakt tijdens de activiteit.

Kortom, bedrukte heuptassen zijn veelzijdige geschenken die geschikt zijn voor diverse gelegenheden, waarbij ze praktisch nut bieden en tegelijkertijd merkexposure genereren voor het bedrijf of de organisatie.