Boodschappentassen met logo bestellen

Of het nu gaat om het promoten van een bedrijf, het verstrekken van merchandise op een evenement of het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken, bedrukte boodschappentassen met logo zijn een veelzijdige en effectieve marketingtool. Met een bedrijfslogo prominent op de tas gedrukt, bieden deze tassen een uitstekende manier om merkherkenning te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij klanten en potentiële klanten. Of het nu gaat om het winkelen in de supermarkt, het dragen van essentials naar het werk of het bijwonen van evenementen, deze tassen zijn praktisch en worden vaak hergebruikt, wat resulteert in langdurige merkexposure. In deze inleiding verkennen we de voordelen en mogelijkheden van het bestellen van boodschappentassen met logo voor verschillende zakelijke en promotionele doeleinden.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 14

Pagina
 1. Beoordeling:
  97%
  Sterke boodschappentas groot
  Vanaf € 0,74 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,57 Bij 2400 stuks
 2. Beoordeling:
  92%
  Non woven tas Emily
  Vanaf € 0,40 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 2500 stuks
 3. Beoordeling:
  100%
  Draagtas RPET recycle
  Vanaf € 0,74 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 2400 stuks
 4. Beoordeling:
  80%
  Non-woven tas Mila, korte hengsels
  Vanaf € 0,49 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,42 Bij 2400 stuks
 5. Beoordeling:
  80%
  Organisch katoenen boodschappentas
  Vanaf € 1,34 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,10 Bij 1000 stuks
 6. Beoordeling:
  100%
  Grote papieren craft tas bedrukken
  Vanaf € 0,75 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,25 Bij 2500 stuks
 7. Opvouwbare fruittas
  Vanaf € 0,64 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,51 Bij 2500 stuks
 8. Papieren tas A5 | Goedkoop
  Vanaf € 0,35 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,19 Bij 2500 stuks
 9. Opvouwbare tas Compact
  Vanaf € 0,39 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks
 10. Beoordeling:
  100%
  Papieren tas groot A3 | Snel
  Vanaf € 0,81 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,29 Bij 2500 stuks
 11. Beoordeling:
  100%
  Grote boodschappentas RPET
  Vanaf € 0,84 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,62 Bij 1600 stuks
 12. Boodschappentas
  Vanaf € 1,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,12 Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 14

Pagina

Bedrukte boodschappentassen inzetten

Bedrukte boodschappentassen zijn veelzijdige promotionele items die voor diverse doeleinden kunnen worden ingezet. Hier zijn enkele mogelijke toepassingen:

 1. Winkel- en detailhandel: Winkels kunnen bedrukte boodschappentassen aanbieden aan klanten als alternatief voor plastic zakken. Dit draagt bij aan milieubewuste praktijken en zorgt tegelijkertijd voor merkzichtbaarheid wanneer klanten met de tas rondlopen.

 2. Beurzen en evenementen: Bedrukte boodschappentassen zijn effectieve weggevertjes op beurzen, conferenties en evenementen. Ze kunnen worden gevuld met promotiemateriaal, monsters en brochures en dienen als handige draagtassen voor bezoekers.

 3. Goede doelen en liefdadigheidsinstellingen: Goede doelen kunnen bedrukte boodschappentassen verkopen als onderdeel van fondsenwervende activiteiten. Deze tassen kunnen ook worden uitgedeeld aan deelnemers van evenementen of als dank aan donateurs.

 4. Milieubewuste campagnes: Bedrukte boodschappentassen kunnen worden ingezet in milieubewuste campagnes om het gebruik van plastic zakken te verminderen. Door herbruikbare tassen aan te bieden, kunnen bedrijven en organisaties hun betrokkenheid bij duurzame praktijken tonen.

 5. Bedrijfsgeschenken en incentives: Bedrukte boodschappentassen kunnen worden gebruikt als bedrijfsgeschenken voor werknemers, klanten of partners. Ze kunnen worden gevuld met andere geschenken of goodies en dienen als een waardevol en praktisch cadeau.

 6. Supermarkten en lokale winkels: Supermarkten en lokale winkels kunnen bedrukte boodschappentassen verkopen als merchandise. Dit biedt klanten een handige en duurzame optie voor het dragen van hun boodschappen, terwijl het tevens bijdraagt aan de branding van de winkel.

Kortom, bedrukte boodschappentassen zijn veelzijdige promotionele items die kunnen worden aangepast aan verschillende gelegenheden en doelgroepen. Ze bieden een effectieve manier om merkzichtbaarheid te vergroten, milieubewuste praktijken te ondersteunen en waardevolle geschenken te bieden aan klanten en partners.

Duurzame materialen boodschappentassen

Duurzame materialen voor boodschappentassen zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan milieuvriendelijke praktijken en de impact op het milieu verminderen. Hier zijn enkele veelgebruikte duurzame materialen voor boodschappentassen:

 1. Biologisch katoen: Katoen is een natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal dat hernieuwbaar is en minder schadelijk is voor het milieu dan conventioneel geteeld katoen. Biologisch katoen wordt geteeld zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën en pesticiden, wat resulteert in een milieuvriendelijker product.

 2. Gerecycled polyester: Gerecycled polyester wordt gemaakt van gerecyclede plastic flessen en andere materialen. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert de vraag naar nieuw geproduceerd plastic en draagt bij aan het verminderen van afval.

 3. Jute: Jute is een natuurlijke vezel die wordt gewonnen uit de stengels van juteplanten. Het is biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en vereist minder water en chemicaliën voor de productie dan sommige andere materialen.

 4. Gerecycled katoen: Gerecycled katoen wordt geproduceerd door oude kleding en textielafval te recyclen tot nieuwe vezels. Hierdoor wordt de behoefte aan nieuw katoen verminderd en wordt afval geminimaliseerd.

 5. Hennep: Hennep is een snelgroeiende plant die weinig water, pesticiden en kunstmest nodig heeft om te groeien. Het is een duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal dat kan worden gebruikt voor het maken van boodschappentassen.

 6. Bamboe: Bamboe is een snelgroeiende grassoort die hernieuwbaar is en weinig water en chemicaliën nodig heeft voor de productie. Het is een milieuvriendelijk materiaal dat kan worden gebruikt voor het maken van boodschappentassen.

Door boodschappentassen te maken van deze duurzame materialen kunnen bedrijven en consumenten bijdragen aan het verminderen van de milieu-impact en het bevorderen van een meer duurzame samenleving.

Service

Als leverancier van bedrukte boodschappentassen streven wij ernaar om een uitgebreide en klantgerichte service te bieden. Hier zijn enkele aspecten van onze dienstverlening:

 1. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een specifiek type tas, een bepaald bedrukkingsproces, of een op maat gemaakt ontwerp, wij zorgen voor een oplossing die aan jouw eisen voldoet.

 2. Kwaliteitsproducten: We streven naar hoogwaardige producten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze boodschappentassen zijn gemaakt van duurzame materialen en worden bedrukt met hoogwaardige inkten en technieken om een langdurige en professionele uitstraling te garanderen.

 3. Snelle doorlooptijden: We begrijpen dat tijd vaak een cruciale factor is, daarom streven we naar snelle doorlooptijden voor onze bestellingen. Vanaf het moment van bestelling tot de levering doen we ons best om een efficiënt proces te hanteren, zodat je jouw bedrukte boodschappentassen zo snel mogelijk ontvangt.

 4. Deskundig advies: Ons team van experts staat klaar om deskundig advies en ondersteuning te bieden gedurende het hele proces. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste type tas, het ontwerpen van het logo, of het bepalen van de beste bedrukkingsmethode, wij staan voor je klaar.

 5. Milieuvriendelijke opties: Als voorstander van duurzaamheid bieden we ook milieuvriendelijke opties voor onze boodschappentassen, zoals tassen gemaakt van gerecyclede materialen of biologisch afbreekbare inkten voor bedrukking.

Kortom, met onze uitgebreide service streven we ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van hoogwaardige bedrukte boodschappentassen die perfect passen bij hun behoeften en doelstellingen.