Rugzakken bedrukken met logo

Het is inderdaad geen verrassing dat rugzakjes met een eigen logo populair zijn voor diverse doeleinden, van goodie bags tot promotionele evenementen. De veelzijdigheid van rugzakjes maakt ze geschikt voor verschillende situaties, terwijl het bedrukte logo zorgt voor een constante merkexposure. Voor scholen bieden ze praktische oplossingen tijdens evenementen zoals schoolkampen en open dagen, terwijl sportclubs ze gebruiken als bedankje aan leden of deelnemers aan sportkampen. Het idee dat de rugzakjes in de vrije tijd worden gebruikt, vergroot de kans op merkzichtbaarheid onder een breder publiek. Kortom, rugzakjes met eigen logo zijn niet alleen functioneel, maar ook effectieve marketinginstrumenten die de naamsbekendheid van organisaties vergroten in uiteenlopende contexten.

Oplopende volgorde

11 artikelen

 1. Beoordeling:
  92%
  Non woven rugzak Evi
  Vanaf € 0,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,44 Bij 1600 stuks
 2. Beoordeling:
  93%
  Aanbieding - Stevige 190T rugzak
  Vanaf € 0,62 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,37 Bij 2400 stuks
 3. Rugzak RPET recycle
  Vanaf € 0,82 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59 Bij 1600 stuks
 4. Canvas laptoprugtas 15 inch
  Vanaf € 16,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,49 Bij 250 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Premium polyester rugzak
  Vanaf € 1,29 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,49 Bij 1600 stuks
 6. Beoordeling:
  60%
  Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  Vanaf € 1,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,19 Bij 2500 stuks
 7. Rugzak organisch katoen 110 grams
  Vanaf € 1,09 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,84 Bij 2500 stuks
 8. Reflectie rugzak
  Vanaf € 0,59 p/st bij 200 stuks
  Vanaf € 0,44 Bij 1600 stuks
 9. Beoordeling:
  80%
  Polyester rugzak
  Vanaf € 4,01 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,19 Bij 500 stuks
 10. Rugzak gemaakt van flessen
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59 Bij 2500 stuks
 11. Trend rugzak
  Vanaf € 7,80 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,20 Bij 250 stuks

11 artikelen

Rugzakken met logo als promotieartikel

Ja, rugzakken met logo zijn uitstekende promotieartikelen. Ze bieden verschillende voordelen als het gaat om het promoten van een merk, bedrijf of evenement:

 1. Praktisch gebruik: Rugzakken zijn functionele items die mensen vaak gebruiken voor dagelijkse activiteiten zoals werk, school, reizen, sport en vrije tijd. Wanneer mensen een rugzak met jouw logo dragen, wordt je merk constant blootgesteld aan een breed publiek, wat de merkbekendheid vergroot.

 2. Grote zichtbaarheid: Rugzakken worden vaak gedragen op drukke openbare plaatsen, zoals in het openbaar vervoer, op straat, op universiteitscampussen en bij sportevenementen. Dit biedt een uitgelezen kans voor je logo om gezien te worden door een divers publiek.

 3. Langdurig gebruik: Rugzakken zijn over het algemeen duurzame items die lange tijd meegaan. Als mensen een hoogwaardige rugzak met je logo ontvangen, zullen ze deze waarschijnlijk herhaaldelijk gebruiken, wat resulteert in langdurige merkexposure.

 4. Grote afdrukmogelijkheden: Rugzakken bieden voldoende ruimte voor het afdrukken van een opvallend logo, bedrijfsnaam, slogan of ander merkgerelateerd ontwerp. Hierdoor kun je je merkboodschap effectief communiceren.

 5. Veelzijdigheid: Rugzakken zijn geschikt voor een breed scala aan doelgroepen en gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar promotieartikelen voor studenten, zakelijke professionals, reizigers of sportliefhebbers, een bedrukte rugzak kan aan diverse behoeften voldoen.

Kortom, rugzakken met logo zijn krachtige promotieartikelen die zorgen voor langdurige merkzichtbaarheid en een positieve associatie met je merk of bedrijf kunnen creëren.

Bedrijven hebben vaak weer andere evenementen waarvoor ze de rugzakjes bedrukken met hun logo. Een veel voorkomend evenement is bijvoorbeeld voor de beurs. Heel erg vaak zien we dat bedrijven hun klanten uitnodigen op de stand om vervolgens een rugzakje met daarin allerlei presentjes en vaak ook nieuwe producten die in het assortiment zijn gekomen te geven.

Snel bedrukte rugzakjes met logo geleverd krijgen

De snelheid en kosten van het bedrukken van rugzakken kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de bedrukkingstechniek, de complexiteit van het ontwerp, de hoeveelheid rugzakken die je bestelt, en de beschikbaarheid van materialen. Over het algemeen zijn er enkele bedrukkingsopties die zich lenen voor snelle en kostenefficiënte resultaten:

 1. Zeefdruk: Zeefdruk is een populaire en kosteneffectieve bedrukkingstechniek voor rugzakken. Het is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren en kan snel worden uitgevoerd, vooral bij grote bestellingen.

 2. Transferdruk: Transferdruk maakt gebruik van speciale transferpapieren en hitte om het ontwerp op de rugzak aan te brengen. Het is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kan ook snel worden uitgevoerd.

 3. Digitale druk: Digitale druk biedt de mogelijkheid om complexe ontwerpen met veel kleuren en details direct op de rugzak te drukken vanaf een digitaal bestand. Hoewel het vaak duurder is dan zeefdruk of transferdruk, kan digitale druk ook snel worden uitgevoerd, vooral bij kleinere bestellingen.

Het is belangrijk om op te merken dat de beschikbaarheid van materialen en de planning van de drukkerij ook een rol spelen bij de snelheid van het bedrukken van rugzakken. Als je een strakke deadline hebt, is het verstandig om dit vooraf te bespreken met de leverancier om ervoor te zorgen dat ze aan je behoeften kunnen voldoen.

Wat betreft de kosten, kunnen de prijzen variëren afhankelijk van de gekozen bedrukkingstechniek, de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid rugzakken die je bestelt. Over het algemeen geldt dat grotere bestellingen per stuk goedkoper zijn dan kleinere bestellingen, vanwege de efficiëntie van het drukproces. Het is altijd een goed idee om offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers en prijzen te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Rugzakjes bedrukken tegen de scherpste prijs

Rugzakjes bedrukken wij al vanaf 25 stuks tegen een vaste scherpe prijs. Ook bij kleine aantallen krijg je bij ons altijd een lage prijs. Doordat wij de producten zelf op voorraad hebben en in eigen drukkerij bedrukken, kunnen we efficiënt werken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en resulteert in een snelle levertijd. Rugzakjes met logo kunnen daarom ook al vanaf 48 uur geleverd worden. Onbedrukt zelfs al binnen 24 uur. Heb je nog vragen over rugzakjes bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

Goede rugzakken voldoen aan verschillende belangrijke criteria die bijdragen aan hun functionaliteit, duurzaamheid en gebruikerservaring. Hier zijn enkele kenmerken waaraan goede rugzakken over het algemeen voldoen:

 1. Comfortabele pasvorm: Een goede rugzak is ergonomisch ontworpen en biedt een comfortabele pasvorm, met gewatteerde schouderbanden en een verstelbare borst- en heupgordel om het gewicht gelijkmatig over het lichaam te verdelen.

 2. Duurzaamheid: Kwaliteitsrugzakken zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik, slijtage en de elementen. Sterke stiksels en hoogwaardige ritsen dragen bij aan de duurzaamheid van de tas.

 3. Voldoende opbergruimte: Goede rugzakken bieden voldoende opbergruimte en organisatiemogelijkheden, waaronder meerdere vakken, compartimenten en zijvakken voor het opbergen van verschillende items zoals laptops, boeken, waterflessen en kleine accessoires.

 4. Waterbestendigheid: Rugzakken die zijn behandeld met waterafstotende coatings of gemaakt zijn van waterdichte materialen bieden bescherming tegen regen en vocht, waardoor de inhoud van de tas droog blijft tijdens slecht weer.

 5. Functionaliteit: Goede rugzakken zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en gebruikersgemak. Handige kenmerken zoals gevoerde laptopcompartimenten, RFID-bescherming, ingebouwde USB-oplaadpoorten en reflecterende details dragen bij aan de veelzijdigheid en bruikbaarheid van de tas.

 6. Stijlvol ontwerp: Naast functionaliteit hebben goede rugzakken ook een aantrekkelijk en stijlvol ontwerp dat aansluit bij de smaak en behoeften van de gebruiker. Een breed scala aan kleuren, patronen en stijlen biedt keuzemogelijkheden voor verschillende voorkeuren.

 7. Geschiktheid voor het doel: Rugzakken worden vaak gebruikt voor specifieke doeleinden zoals reizen, wandelen, werk, school of sport. Een goede rugzak is afgestemd op het beoogde gebruik, met functies en eigenschappen die geschikt zijn voor de specifieke activiteit.

Kortom, goede rugzakken bieden een combinatie van comfort, duurzaamheid, functionaliteit en stijl, waardoor ze geschikt zijn voor diverse situaties en gebruikers.