Opvouwbare tasjes bedrukken

Op zoek naar een praktisch en veelzijdig relatiegeschenk of promotieartikel? Overweeg dan opvouwbare tasjes te laten bedrukken met jouw logo of ontwerp. Deze handige tasjes zijn compact op te vouwen tot een klein formaat, waardoor ze gemakkelijk in een tas of zak passen en altijd bij de hand zijn wanneer ze nodig zijn. Of het nu gaat om boodschappen doen, winkelen, reizen of gewoon dagelijks gebruik, opvouwbare tasjes bieden een handige en milieuvriendelijke oplossing voor het dragen van spullen. Door ze te bedrukken met jouw logo, creëer je ook een effectieve manier om jouw merk te promoten, terwijl je tegelijkertijd laat zien dat je geeft om duurzaamheid en praktisch gemak.

10 artikelen

10 artikelen

Opvouwbare tasjes gedrukt in zeefdruk

Het bedrukken van opvouwbare tasjes met behulp van zeefdruk volgt een vergelijkbaar proces als bij andere materialen. Hier is een beknopte uitleg van hoe opvouwbare tasjes worden bedrukt met zeefdruk:

 1. Voorbereiding van het ontwerp: Het proces begint met het voorbereiden van het ontwerp dat op de opvouwbare tasjes zal worden gedrukt. Dit ontwerp wordt vervolgens overgebracht naar doorzichtige films met een hoge dichtheid, waarbij elke kleur in het ontwerp wordt gescheiden op afzonderlijke films.

 2. Voorbereiding van het zeefdrukraam: Een zeefdrukraam wordt voorbereid door een strak gespannen gaas (meestal polyester of nylon) over een frame te spannen. Vervolgens wordt een lichtgevoelige emulsie aangebracht op het gaas en gedroogd.

 3. Belichting: De films met het ontwerp worden boven op het zeefdrukraam geplaatst en vervolgens belicht met UV-licht. De belichting zorgt ervoor dat de emulsie uithardt op de delen van het gaas die niet bedekt zijn door het ontwerp, waardoor een stencil of sjabloon wordt gecreëerd.

 4. Afdrukken: Nadat de emulsie is belicht en uitgehard, wordt het zeefdrukraam op het opvouwbare tasje geplaatst. Inkten worden vervolgens op het zeefdrukraam aangebracht en met een rakel over het gaas geduwd. De inkten drukken door de open delen van het gaas op het tasje, waarbij het ontwerp wordt overgebracht.

 5. Drogen: Na het bedrukken worden de opvouwbare tasjes gedroogd om de inkt te laten uitharden en te zorgen voor duurzame resultaten. Dit kan gebeuren door de tasjes aan de lucht te laten drogen of door ze door een droogtunnel te leiden.

 6. Fixeren: In sommige gevallen kan het nodig zijn om de gedrukte ontwerpen te fixeren door ze te verwarmen. Dit zorgt ervoor dat de inkt stevig aan het materiaal hecht en bestand is tegen wassen en slijtage.

Dit proces biedt een duurzame en hoogwaardige afdruk op opvouwbare tasjes, waardoor ze een effectief promotieartikel zijn voor verschillende evenementen en doeleinden.

Verschillende vormen

Opvouwbare tasjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, elk met hun eigen unieke kenmerken en toepassingen. Enkele veelvoorkomende vormen van opvouwbare tasjes zijn:

 1. Shopper tasjes: Dit zijn ruime tasjes met lange handvatten, vergelijkbaar met traditionele boodschappentassen. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, boodschappen doen, winkelen of als vervanging voor plastic zakken.

 2. Rugzakjes: Opvouwbare rugzakjes hebben het voordeel dat ze compact kunnen worden opgevouwen tot een klein formaat wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze zijn handig voor outdooractiviteiten, reizen, wandelen of als extra tas voor onderweg.

 3. Opvouwbare draagtassen: Deze zijn ontworpen als lichte en compacte tasjes die gemakkelijk in een zak of handtas passen wanneer ze zijn opgevouwen. Ze zijn handig voor noodgevallen, spontane boodschappen of als extra tas voor onderweg.

 4. Opvouwbare boodschappentassen met karabijnhaak: Deze tasjes hebben vaak een handige karabijnhaak waarmee ze aan een riemlus, rugzak of tas kunnen worden bevestigd wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze zijn ideaal voor mensen die altijd een tas bij de hand willen hebben.

 5. Lunchtasjes: Opvouwbare lunchtasjes zijn speciaal ontworpen om voedsel en drankjes koel te houden tijdens het reizen of onderweg. Ze zijn compact, geïsoleerd en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen na gebruik.

Deze vormen van opvouwbare tasjes bieden een breed scala aan opties om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om dagelijks gebruik, reizen, boodschappen doen of outdooractiviteiten, er is altijd een geschikt opvouwbaar tasje beschikbaar.

Inzetbaarheid

Opvouwbare tasjes met logo worden op diverse manieren ingezet vanwege hun veelzijdigheid en praktisch nut. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn:

 1. Promotieartikelen: Bedrijven en organisaties gebruiken opvouwbare tasjes met hun logo als effectieve promotieartikelen. Ze worden uitgedeeld op beurzen, evenementen, conferenties of als onderdeel van marketingcampagnes om merkbekendheid te vergroten en een positieve indruk achter te laten bij klanten en potentiële klanten.

 2. Bedrijfsgeschenken: Opvouwbare tasjes met logo worden ook vaak gegeven als bedrijfsgeschenken aan werknemers, partners of klanten als blijk van waardering. Het geeft niet alleen een gevoel van erkenning, maar fungeert ook als een handig en bruikbaar geschenk.

 3. Milieubewuste promotie: Het gebruik van opvouwbare tasjes in plaats van wegwerpplastic draagtassen onderstreept het milieubewuste imago van een bedrijf of organisatie. Het toont betrokkenheid bij duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het verminderen van plastic afval.

 4. Merchandise in winkels: Winkels en boetieks gebruiken opvouwbare tasjes met hun logo als merchandiseartikelen die klanten kunnen kopen. Dit biedt niet alleen een extra inkomstenbron, maar fungeert ook als een vorm van reclame wanneer klanten de tasjes gebruiken buiten de winkel.

 5. Evenementen en sponsorships: Opvouwbare tasjes met logo worden vaak ingezet bij evenementen, sponsoring of liefdadigheidsinitiatieven. Ze kunnen worden gebruikt als geschenken voor deelnemers, als onderdeel van goodiebags of als merchandisingitems.

Over het algemeen zijn opvouwbare tasjes met logo veelzijdige en praktische items die gebruikt kunnen worden voor verschillende promotionele en zakelijke doeleinden, terwijl ze tegelijkertijd een positieve boodschap over duurzaamheid en betrokkenheid uitdragen.

Laden...

Laden...