Organisch katoenen draagtas 145 grams
€ 0,84 € 0,65
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
 • Altijd een gratis digitale drukproef
 • 100% energieneutraal
 • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Organisch katoenen draagtas 145 grams

Draagtas gemaakt van 145-grams organisch katoen. Met deze tas straal je duurzaamheid uit en laat je zien oog te hebben voor het milieu. Laat de draagtas voorzien van een bedrukking, bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een opvallende reclameslogan. Draagtassen worden regelmatig ingezet tijdens het shoppen, dus de opdruk wordt door veel mensen gezien. Zo vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een effectieve én milieuvriendelijke wijze!

Kies voor organisch katoen

Neem de juiste stap in de richting van duurzaamheid door te kiezen voor tassen vervaardigd uit organisch katoen. Organisch katoen wordt geteeld zonder het gebruik van schadelijke pesticiden, herbiciden of genetisch gemodificeerde zaden. Dit milieuvriendelijke katoen wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden die de bodemkwaliteit verbeteren, water besparen en de biodiversiteit bevorderen.

Door te opteren voor tassen van organisch katoen draag je bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Deze tassen zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jou, omdat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën die in traditioneel gekweekt katoen kunnen voorkomen.

Onze collectie organisch katoenen tassen biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook stijl en veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar boodschappentassen, draagtassen, of promotionele tassen, we hebben een breed scala aan opties om aan jouw behoeften te voldoen. Kies voor organisch katoen en maak een positieve impact op het milieu terwijl je geniet van hoogwaardige en functionele tassen.

Plus- en minpunten
 • Beide zijden zijn te voorzien van een logo
 • Logo kan in meerdere kleuren gedrukt worden
 • Tas is geproduceerd uit organisch katoen
  Aantal 10025050010002500
  Onbedrukt €0,84€0,74€0,70€0,68€0,65
  Opdruk 1 kleur zeefdruk actie €0,48€0,45€0,41€0,39€0,34
  Instelkosten: € 39,95
  Meer informatie
  Product Organisch katoenen draagtas 145 grams
  Art.nr. VO-100323
  Materiaal Organisch katoen
  Levertijd 5 werkdagen
  Formaat 42x38 cm
  Grammage 145 grams
  Type handvat Lang
  Alt. art.nr. 100-4008-168
  Bedrukking
  Wat zijn de mogelijkheden?
  OpdrukZeefdruk actie
  OpdrukZeefdruk actie 2 zijden gelijk
  OpdrukFull colour druk 30x20cm
  Reviews
  Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.