Katoenen tassen bedrukken met logo

Op zoek naar een duurzame en effectieve manier om jouw merk te promoten? Overweeg dan katoenen tassen met logo te laten bedrukken. Katoenen tassen zijn niet alleen praktisch en herbruikbaar, maar ook milieuvriendelijk en stijlvol. Met jouw logo prominent op de tas bedrukt, creëer je een tastbare en langdurige herinnering voor klanten en potentiële klanten. Of het nu gaat om beurzen, evenementen, als bedrijfsgeschenk of als onderdeel van een milieubewuste campagne, katoenen tassen bieden een effectieve manier om jouw merk te laten opvallen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. In deze inleiding verkennen we de vele voordelen en mogelijkheden van katoenen tassen met logo bedrukken voor jouw merkpromotie.

Artikelen 1-12 van 20

 • Katoenen draagtas premium 145 gram ecru
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Katoenen rugzak Cotton Star ecru
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams gekleurd
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,95
  Bekijk
 • Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  ...
  Bij 800 stuks Vanaf € 1,34
  Bekijk
 • Gekleurde draagtas Cotton Star zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,86
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,65
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget gekleurd donkerblauw
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget
  ...
  Bij 4800 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Gekleurde organische draagtas Premium kwaliteit zwart
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Hoge kwaliteit organisch katoenen boodschappentas 475 grams
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,89
  Bekijk
 • Rugzak organisch katoen 110 grams ecru
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,84
  Bekijk

Organisch versus regulier katoen

Organisch katoen en regulier katoen zijn twee verschillende soorten katoen die worden verbouwd met aanzienlijke verschillen in hun productiemethoden en milieu-impact. Hier zijn enkele belangrijke punten van vergelijking tussen organisch katoen en regulier katoen:

 1. Productiemethode:

  • Organisch katoen: Organisch katoen wordt verbouwd zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden of genetisch gemodificeerde zaden. Het maakt gebruik van natuurlijke methoden zoals gewasrotatie, compostering en natuurlijke plaagbestrijding om de gezondheid van de bodem en biodiversiteit te behouden.
  • Regulier katoen: Regulier katoen wordt verbouwd met intensief gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden en kunstmeststoffen. Deze chemicaliën kunnen schadelijk zijn voor de bodem, waterwegen, ecosystemen en de gezondheid van boeren en gemeenschappen rondom katoenplantages.
 2. Milieu-impact:

  • Organisch katoen: Vanwege het vermijden van schadelijke chemicaliën heeft organisch katoen over het algemeen een lagere milieu-impact dan regulier katoen. Het helpt bij het behoud van bodemvruchtbaarheid, vermindert watervervuiling en bevordert de biodiversiteit.
  • Regulier katoen: De productie van regulier katoen kan leiden tot aanzienlijke vervuiling van bodem, water en lucht door het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen. Het kan ook bijdragen aan ontbossing en het verlies van natuurlijke habitats.
 3. Kwaliteit en eigenschappen:

  • Organisch katoen: Organisch katoen wordt vaak beschouwd als zachter en van hogere kwaliteit dan regulier katoen. Het heeft natuurlijke eigenschappen zoals ademend vermogen, vochtabsorptie en hypoallergeniciteit.
  • Regulier katoen: Regulier katoen kan variëren in kwaliteit, afhankelijk van de productiemethoden en variëteiten. Het kan zowel zachte als stugge texturen hebben, afhankelijk van de behandelingen en afwerkingen.

Al met al biedt organisch katoen een meer duurzame en milieuvriendelijke optie voor kleding, textiel en andere producten in vergelijking met regulier katoen. De keuze tussen de twee hangt af van persoonlijke voorkeuren, ethische overwegingen en duurzaamheidsdoelen.

Katoenen tassen bedrukken - het drukproces

Zowel zeefdruk als transferdruk zijn veelgebruikte methoden voor het bedrukken van katoenen tassen. Hieronder volgt een beknopte beschrijving van elk proces:

Zeefdruk:

 1. Voorbereiding van het ontwerp: Het ontwerp dat op de katoenen tas moet worden bedrukt, wordt overgebracht op een fijnmazig gaas (het zeefdrukraam) met behulp van een lichtgevoelige emulsie. Elk kleurvlak in het ontwerp heeft zijn eigen zeefdrukraam.

 2. Afdrukken: Het zeefdrukraam wordt boven de katoenen tas geplaatst en de inkt wordt op het raam aangebracht. Met behulp van een rakel wordt de inkt door het gaas op de tas gedrukt, waarbij het ontwerp wordt overgebracht.

 3. Drogen: Na het drukken wordt de inkt op de tas gedroogd om de afdruk te fixeren en duurzaam te maken. Dit kan gebeuren door de tas aan de lucht te laten drogen of door gebruik te maken van droogapparatuur.

Transferdruk:

 1. Voorbereiding van het ontwerp: Het ontwerp wordt afgedrukt op speciaal transferpapier met inkt die geschikt is voor textiel.

 2. Transfereren van het ontwerp: Het bedrukte transferpapier wordt op de katoenen tas geplaatst en verhit met een warmtepers. De warmte en druk zorgen ervoor dat de inkt van het papier overgaat naar de vezels van de stof.

 3. Koelen en verwijderen: Nadat de inkt is overgebracht, wordt de tas gekoeld om de inkt te laten uitharden. Daarna wordt het transferpapier verwijderd, waardoor het ontwerp achterblijft op de tas.

Beide methoden hebben hun eigen voordelen en toepassingen. Zeefdruk wordt vaak gebruikt voor grotere oplagen en eenvoudige ontwerpen, terwijl transferdruk geschikt is voor kleinere oplagen en gedetailleerde ontwerpen. Welke methode het meest geschikt is, hangt af van factoren zoals het ontwerp, de oplage en het budget.

Katoenen tassen goedkoop geleverd

Kkatoenen tassen kunnen over het algemeen tegen betaalbare prijzen worden geleverd, vooral bij grotere bestellingen. De prijs van katoenen tassen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de tas, het ontwerp en de bedrukking, de oplage van de bestelling, en eventuele extra functies of aanpassingen.

Hier zijn enkele manieren waarop katoenen tassen goedkoop kunnen worden geleverd:

 1. Grotere bestellingen: Over het algemeen geldt dat hoe groter de bestelling is, hoe lager de prijs per tas zal zijn. Dit komt omdat de productiekosten per stuk dalen naarmate de productiehoeveelheid toeneemt.

 2. Eenvoudige ontwerpen: Eenvoudige ontwerpen met minder kleuren en complexiteit kunnen goedkoper zijn om te produceren dan meer complexe ontwerpen.

 3. Standaardmaterialen: Kiezen voor standaardmaterialen en -kleuren kan helpen de kosten te verlagen in vergelijking met meer luxe of aangepaste opties.

 4. Efficiënte bedrukkingstechnieken: Het gebruik van efficiënte bedrukkingstechnieken zoals zeefdruk voor grotere oplagen kan de kosten drukken in vergelijking met andere drukmethoden.

Katoenen tassen op maat geproduceerd

Katoenen tasjes kunnen op maat worden geproduceerd. Wij bieden de mogelijkheid om katoenen tasjes te produceren volgens specifieke specificaties en vereisten van klanten. Hier zijn enkele aspecten die op maat kunnen worden aangepast:

 1. Afmetingen: De grootte van de tas kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. Dit omvat de lengte, breedte, diepte en de lengte van de handvatten.

 2. Materiaal: Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten katoen, zoals biologisch katoen, fairtrade katoen of gerecycled katoen, afhankelijk van hun duurzaamheidsvoorkeuren.

 3. Kleur: De kleur van de tas kan worden aangepast aan de specifieke merkkleuren of ontwerpeisen van de klant. Dit omvat zowel de kleur van de stof als de kleur van de bedrukking.

 4. Ontwerp en bedrukking: Klanten kunnen hun eigen ontwerp leveren of samenwerken met de fabrikant om een uniek ontwerp te creëren dat past bij hun merkidentiteit. Dit omvat het bedrukken van logo's, afbeeldingen, tekst of patronen op de tas.

 5. Extra functies: Afhankelijk van de behoeften van de klant, kunnen extra functies worden toegevoegd aan de tas, zoals extra vakken, ritsen, knopen of verstevigde handvatten.

Door katoenen tasjes op maat te laten produceren, kunnen klanten een uniek en gepersonaliseerd product creëren dat perfect aansluit bij hun specifieke behoeften en merkidentiteit. Fabrikanten werken vaak samen met klanten om aanpassingen door te voeren en een product te leveren dat volledig voldoet aan de verwachtingen.

Laden...