...
€ 1,19 € 0,95
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
 • Altijd een gratis digitale drukproef
 • 100% energieneutraal
 • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Organisch katoenen draagtas 145 grams gekleurd

Wij bieden robuuste draagtassen van organisch katoen, beschikbaar in de kleur zwart, en ze kunnen worden gepersonaliseerd met namen, bedrijfslogo's of reclameteksten. Laat ons de tassen bedrukken en deel ze uit aan je relaties, collega's of medewerkers. Dankzij het royale drukoppervlak zal de opdruk de aandacht van jouw doelgroep trekken. We bieden de mogelijkheid om de bedrukking uit te voeren op zowel één als twee zijden van de tas, met behulp van zeefdruk. Kies voor stijl en personalisatie met onze kwalitatieve organisch katoenen draagtassen.

Organisch katoen

Organisch katoen is een natuurlijke vezel die wordt geteeld volgens strenge ecologische en sociale normen. In tegenstelling tot conventioneel katoen wordt organisch katoen geproduceerd zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden en genetisch gemodificeerde zaden. Het verbouwen van organisch katoen bevordert bodemgezondheid en biodiversiteit, vermindert het gebruik van water en beschermt boeren tegen schadelijke chemicaliën.

Organisch katoen wordt vaak gecertificeerd door organisaties zoals GOTS (Global Organic Textile Standard) om de traceerbaarheid en duurzaamheid te waarborgen. Het wordt gebruikt voor kleding, beddengoed, handdoeken en andere textielproducten, en het groeiende bewustzijn van milieukwesties heeft geleid tot een grotere vraag naar organisch katoen als een duurzame en milieuvriendelijke keuze.

Plus- en minpunten
 • Beide zijden zijn te voorzien van een logo
 • Logo kan in meerdere kleuren gedrukt worden
 • Tas is geproduceerd uit organisch katoen
  Aantal 10025050010002500
  Onbedrukt €1,19€1,12€1,08€1,06€0,95
  Opdruk 1 kleur zeefdruk actie €0,48€0,45€0,41€0,39€0,34
  Instelkosten: € 39,95
  Meer informatie
  Product Organisch katoenen draagtas 145 grams gekleurd
  Art.nr. VO-100324
  Materiaal Organisch katoen
  Levertijd 5 werkdagen
  Formaat 42x38 cm
  Grammage 140 grams
  Type handvat Lang
  Alt. art.nr. 100-4009-107
  Bedrukking
  Wat zijn de mogelijkheden?
  OpdrukZeefdruk actie
  Opdrukaan 2 zijden gelijk (aanbieding)
  OpdrukFull colour druk 44x31cm
  Reviews
  Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.