Totebags met logo bestellen

Wil je jouw merk promoten op een milieuvriendelijke en stijlvolle manier? Overweeg dan tote bags met jouw logo te bestellen. Tote bags zijn populaire en veelzijdige draagtassen die kunnen dienen als effectief promotiemateriaal voor jouw bedrijf, evenement of merk. Met jouw logo prominent bedrukt op de tas, creëer je niet alleen een tastbare en herbruikbare herinnering voor jouw klanten en medewerkers, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld door het gebruik van plastic zakken te verminderen. Of het nu gaat om beurzen, evenementen, als bedrijfsgeschenk of als onderdeel van een milieubewuste campagne, tote bags met logo zijn een slimme en praktische keuze voor merkpromotie.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 15

Pagina
 1. Beoordeling:
  97%
  Katoenen draagtas premium 145 gram
  Vanaf € 0,67 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,51 Bij 2400 stuks
 2. Beoordeling:
  80%
  Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  Vanaf € 1,75 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,34 Bij 800 stuks
 3. Beoordeling:
  92%
  Gekleurde draagtas Cotton Star
  Vanaf € 1,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,86 Bij 2500 stuks
 4. Organisch katoenen draagtas 145 grams
  Vanaf € 0,84 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65 Bij 2500 stuks
 5. Beoordeling:
  70%
  Katoenen draagtas Budget
  Vanaf € 0,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,44 Bij 4800 stuks
 6. Beoordeling:
  100%
  Katoenen draagtas Budget gekleurd
  Vanaf € 0,86 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,57 Bij 2400 stuks
 7. Gekleurde organische draagtas Premium kwaliteit
  Vanaf € 1,74 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,19 Bij 1000 stuks
 8. Katoenen tas Denim
  Vanaf € 2,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,59 Bij 2500 stuks
 9. Beoordeling:
  80%
  Katoenen draagtas organisch katoen 110 grams
  Vanaf € 0,73 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,54 Bij 2400 stuks
 10. Katoenen draagtas Nevada
  Vanaf € 1,26 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,04 Bij 2500 stuks
 11. Gekleurde boodschappentas Portobello
  Vanaf € 1,70 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,35 Bij 1000 stuks
 12. Beoordeling:
  100%
  Gerecycled katoenen tas
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 15

Pagina

Tote bags - Uitleg

Tote bags zijn grote, stevige, en herbruikbare draagtassen met lange handvatten, meestal gemaakt van stof zoals canvas, katoen, jute of polyester. Ze hebben een eenvoudig ontwerp en zijn vaak voorzien van een open hoofdvak zonder rits of sluiting. Tote bags zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en praktisch gebruik. Ze worden gebruikt voor boodschappen doen, stranduitjes, als school- of werk-/laptottomtas, en zelfs als modieuze accessoires. Door hun ruime ontwerp kunnen tote bags veel items dragen, van boeken en boodschappen tot strandbenodigdheden en werkspullen. Ze zijn ook geliefd vanwege hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, omdat ze herbruikbaar zijn en het gebruik van plastic zakken verminderen.

Het zeefdrukproces van totebags

Het zeefdrukproces voor het bedrukken van tote bags omvat verschillende stappen:

 1. Ontwerpvoorbereiding: Het proces begint met het voorbereiden van het ontwerp dat op de tote bag zal worden gedrukt. Het ontwerp wordt overgebracht naar een doorzichtige film met een hoge dichtheid, waarbij elke kleur in het ontwerp wordt gescheiden op afzonderlijke films.

 2. Zeefdrukraam voorbereiden: Een zeefdrukraam wordt voorbereid door een strak gespannen gaas (meestal polyester of nylon) over een frame te spannen. Vervolgens wordt een lichtgevoelige emulsie aangebracht op het gaas en gedroogd.

 3. Belichting: De films met het ontwerp worden boven op het zeefdrukraam geplaatst en vervolgens belicht met UV-licht. De belichting zorgt ervoor dat de emulsie uithardt op de delen van het gaas die niet bedekt zijn door het ontwerp, waardoor een stencil of sjabloon wordt gecreëerd.

 4. Afdrukken: Nadat de emulsie is belicht en uitgehard, wordt het zeefdrukraam op de tote bag geplaatst. Inkten worden vervolgens op het zeefdrukraam aangebracht en met een rakel over het gaas geduwd. De inkten drukken door de open delen van het gaas op de tote bag, waarbij het ontwerp wordt overgebracht.

 5. Drogen: Na het bedrukken worden de tote bags gedroogd om de inkt te laten uitharden en te zorgen voor duurzame resultaten. Dit kan gebeuren door de tassen aan de lucht te laten drogen of door ze door een droogtunnel te leiden.

 6. Fixeren: In sommige gevallen kan het nodig zijn om de gedrukte ontwerpen te fixeren door ze te verwarmen. Dit zorgt ervoor dat de inkt stevig aan de stof hecht en bestand is tegen wassen en slijtage.

Het zeefdrukproces biedt een duurzame en hoogwaardige afdruk op tote bags, waardoor het een populaire keuze is voor het bedrukken van promotionele tassen en merchandise.

Productieproces tote bags

Tote bags worden gemaakt door verschillende stappen in het productieproces te doorlopen. Hier is een algemeen overzicht van hoe tote bags worden geproduceerd:

 1. Materiaalselectie: Het proces begint met het selecteren van het materiaal voor de tote bags. Veel voorkomende materialen zijn canvas, katoen, jute, polyester of een combinatie van deze materialen. Het gekozen materiaal bepaalt de duurzaamheid, het uiterlijk en de prijs van de tas.

 2. Snijden van stof: Nadat het materiaal is gekozen, wordt het in grote vellen of rollen gesneden volgens het gewenste patroon en formaat van de tote bags. Dit gebeurt meestal met behulp van industriële snijmachines die nauwkeurige en consistente sneden kunnen maken.

 3. Naaien: De gesneden stukken stof worden vervolgens aan elkaar genaaid om de basisvorm van de tote bags te creëren. Dit omvat het naaien van de zij- en bodemnaden, het bevestigen van de handvatten en eventuele extra zakken of details.

 4. Bedrukking (optioneel): Als de tote bags bedrukt moeten worden met een logo, ontwerp of patroon, wordt dit meestal gedaan nadat de basisvorm van de tas is genaaid. Bedrukking kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende technieken, zoals zeefdruk, transferdruk of digitale druk, afhankelijk van het ontwerp en het materiaal van de tas.

 5. Afwerking: Nadat de tote bags zijn genaaid en eventueel bedrukt, worden ze gecontroleerd op kwaliteit en afgewerkt. Dit kan het trimmen van overtollige draden, strijken van de tas en het toevoegen van eventuele extra afwerkingen of details omvatten.

 6. Verpakking en verzending: Tenslotte worden de afgewerkte tote bags verpakt volgens de specificaties van de klant en verzonden naar hun eindbestemming, zoals winkels, distributeurs of direct naar de klant.

Dit proces kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten en het productieproces van de fabrikant, maar het geeft een algemeen beeld van hoe tote bags worden gemaakt.