...
€ 0,73 € 0,54
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
 • Altijd een gratis digitale drukproef
 • 100% energieneutraal
 • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Katoenen draagtas organisch katoen 110 grams

Beoordeling:
80 % of 100

De goedkoopste organisch katoenen tas met logo van Nederland

Onze organisch katoenen draagtas, de goedkoopste in Nederland, is de ideale keuze voor milieubewuste individuen en bedrijven. Met een kwaliteit van 110 gram en bedrukkingen op waterbasis, biedt deze tas tal van voordelen voor zowel het milieu als de gezondheid. Gemaakt van organisch katoen, ook wel bekend als biologisch katoen, draagt deze tas bij aan duurzaamheid. Als groothandel hebben we ruime voorraden en kunnen we snel leveren. Omdat we de organische katoenen tassen zelf importeren, garanderen we altijd de laagste prijs in Nederland. Kies voor betaalbaarheid en duurzaamheid met onze organisch katoenen tassen met logo.

Kenmerken biologisch katoen

Milieuvriendelijk: Organisch katoen wordt geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën zoals pesticiden en insecticiden, waardoor de bodem en het milieu worden gespaard.

Natuurlijke bemesting: Voor de bemesting van de grond wordt alleen plantaardig en dierlijk afval gebruikt, wat bijdraagt aan de vruchtbaarheid van de bodem zonder het gebruik van synthetische meststoffen.

Natuurlijke plaagbestrijding: In plaats van chemische bestrijdingsmiddelen worden natuurlijke methoden zoals het inzetten van insecten gebruikt om schadelijke plagen te bestrijden, wat de biodiversiteit bevordert.

Waterbesparing: Biologisch katoen vereist over het algemeen minder water dan conventioneel geteeld katoen, waardoor het een duurzamere keuze is.

Gezondheid: Het vermijden van chemische residuen in biologisch katoen draagt bij aan een gezondere omgeving voor boeren, arbeiders en consumenten.

Deze tas met organisch katoen en milieuvriendelijke bedrukkingen op waterbasis is niet alleen een praktisch item, maar ook een statement van jouw toewijding aan duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Het is een ideaal ECO-geschenk dat laat zien dat je om het milieu geeft en bewust bezig bent met het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Plus- en minpunten
 • Beide zijden zijn te voorzien van een logo
 • Logo kan in meerdere kleuren gedrukt worden
 • Tas is geproduceerd uit organisch katoen
 • Tas kan licht doorschijnend zijn
  Aantal 15030060012002400
  Onbedrukt €0,73€0,60€0,59€0,57€0,54
  Opdruk 1 kleur 1 zijde €0,36€0,33€0,29€0,28€0,28
  Instelkosten: € 39,95
  Meer informatie
  Product Katoenen draagtas organisch katoen 110 grams
  Art.nr. VO-100321
  Materiaal Organisch katoen
  Levertijd 5 werkdagen
  Formaat 42x38 cm
  Grammage 110 grams
  Type handvat Lang
  Alt. art.nr. 100-4006-168
  Bedrukking
  Wat zijn de mogelijkheden?
  Opdruk1 zijde
  Opdrukaan 2 zijden gelijk (aanbieding)
  OpdrukFull colour druk 44x31cm
  Reviews
  Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.