Draagtassen bedrukken met logo

In een tijdperk waarin duurzaamheid en merkidentiteit steeds belangrijker worden, vormen bedrukte draagtassen met logo een krachtig marketinginstrument voor bedrijven en organisaties wereldwijd. Bij het bestellen van deze tassen bij een groothandel, staat niet alleen de prijs centraal, maar ook de snelheid van levering en de ecologische voetafdruk van het productieproces. Daarom is het verheugend om te zien dat steeds meer groothandels zich toeleggen op energieneutraal drukken, waarbij zonnepanelen worden gebruikt voor duurzame energieopwekking. Deze inleiding belicht de groeiende trend van bedrukte draagtassen als promotionele tools, benadrukt het belang van kostenefficiëntie en snelheid in de bedrijfsvoering, en onderstreept tegelijkertijd het engagement voor milieuvriendelijke productiepraktijken.

Artikelen 1-12 van 20

 • Sterke boodschappentas groot
  +3
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Non woven tas Emily
  +5
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Draagtas RPET recycle
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Gekleurde draagtas Cotton Star zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,86
  Bekijk
 • Non woven shopper Noor groen
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,32
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget gekleurd donkerblauw
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Katoenen draagtas Budget
  ...
  Bij 4800 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Non-woven tas Mila, korte hengsels
  +2
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk
 • Grote papieren craft tas bedrukken
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Hoge kwaliteit organisch katoenen boodschappentas 475 grams
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,89
  Bekijk
 • Papieren tas A5 | Goedkoop
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,19
  Bekijk
 • Papieren tas groot A3 | Snel
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk

Draagtassen met logo bedrukt

Draagtassen kunnen zeker worden bedrukt met een logo. In feite is het bedrukken van draagtassen met een logo een veelvoorkomende en effectieve manier om merkidentiteit te versterken en naamsbekendheid te vergroten. Bedrijven, organisaties en evenementen maken vaak gebruik van bedrukte draagtassen als onderdeel van hun marketingstrategieën.

Er zijn verschillende methoden om draagtassen met een logo te bedrukken, waaronder:

 1. Zeefdruk: Een van de meest gebruikte methoden voor het bedrukken van tassen met logo's. Zeefdruk maakt gebruik van een sjabloon (zeef) waar de inkt doorheen wordt gedrukt, waardoor het logo op de tas wordt aangebracht. Dit is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren.

 2. Digitale druk: Deze methode maakt gebruik van een digitale printer om het logo direct op de tas te drukken vanaf een digitaal bestand. Digitale druk is handig voor gedetailleerde ontwerpen met veel kleuren en details.

 3. Transferdruk: Hierbij wordt het logo eerst afgedrukt op speciaal transferpapier en vervolgens met warmte en druk overgebracht op de tas. Deze methode is geschikt voor complexe ontwerpen en kan worden toegepast op diverse materialen.

 4. Borduren: Voor een hoogwaardige en duurzame afwerking kan het logo op de tas worden geborduurd. Dit is vooral geschikt voor stoffen tassen van goede kwaliteit.

Het kiezen van de juiste bedrukkingstechniek hangt af van factoren zoals het ontwerp van het logo, het materiaal van de tas en het gewenste kwaliteitsniveau. Bedrukte draagtassen met logo's zijn niet alleen functioneel voor het dragen van items, maar fungeren ook als effectieve promotieartikelen die het merk van een bedrijf of organisatie op een opvallende manier kunnen presenteren.

Draagtassen bestellen - Waar moet je op letten

Bij het bestellen van een draagtas zijn er verschillende belangrijke aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste tas krijgt die voldoet aan jouw behoeften en verwachtingen. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 1. Doel en gebruik: Overweeg waarvoor je de tas nodig hebt. Gaat het om dagelijks gebruik, reizen, winkelen, werk, speciale evenementen of iets anders? Het doel en het beoogde gebruik bepalen het type tas dat het meest geschikt is.

 2. Materiaal: Kies het materiaal van de tas op basis van duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit. Populaire materialen zijn onder meer katoen, canvas, nylon, polyester en leer. Denk ook aan de milieuvriendelijkheid van het materiaal, vooral als je een herbruikbare tas wilt.

 3. Grootte en capaciteit: Bepaal hoe groot de tas moet zijn om al je spullen comfortabel te kunnen dragen. Let op de afmetingen van de tas en controleer of deze voldoende ruimte biedt voor je behoeften, of het nu gaat om een laptop, boeken, boodschappen of andere items.

 4. Stijl en ontwerp: Kies een stijl en ontwerp dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren en esthetiek. Overweeg het kleurenschema, patroon, details en eventuele extra functies zoals zakken, ritsen of gespen.

 5. Bedrukking en personalisatie: Als je van plan bent om de tas te laten bedrukken met een logo, tekst of afbeelding, zorg er dan voor dat het ontwerp goed past bij de tas en dat de bedrukkingstechniek geschikt is voor het materiaal van de tas.

 6. Kwaliteit en afwerking: Controleer de kwaliteit van het materiaal, de naden, de ritsen, de handvatten en andere details om ervoor te zorgen dat de tas goed gemaakt is en lang meegaat.

 7. Prijs en budget: Overweeg je budget en zoek naar een tas die binnen je prijsklasse past, maar let ook op de waarde die je krijgt voor je geld in termen van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je ervoor zorgen dat je de juiste draagtas bestelt die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen.

Draagtassen met logo inzetten

Bedrukte draagtassen zijn uiterst veelzijdig en kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet, zowel voor zakelijke als persoonlijke doeleinden. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

 1. Promotionele doeleinden: Bedrukte draagtassen zijn uitstekende promotiemiddelen voor bedrijven, merken en evenementen. Je kunt ze gebruiken om je merk te promoten, reclame te maken voor een product of dienst, of als giveaway op beurzen, conferenties en evenementen.

 2. Detailhandel: Winkels gebruiken bedrukte draagtassen als onderdeel van hun brandingstrategie. Ze zijn perfect voor het verpakken van aankopen van klanten en fungeren als wandelende reclame voor de winkel wanneer klanten ermee rondlopen.

 3. Cadeauverpakking: Bedrukte draagtassen kunnen dienen als luxe cadeauverpakkingen voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en feestdagen. Ze voegen een persoonlijk tintje toe aan het geschenk en dienen als herbruikbaar cadeau op zich.

 4. Milieubewuste campagnes: Herbruikbare draagtassen zijn een geweldige manier om de boodschap van milieubewustzijn te verspreiden. Door bedrukte draagtassen te gebruiken in plaats van wegwerpzakken, kunnen bedrijven en organisaties bijdragen aan het verminderen van plastic afval en het promoten van duurzame praktijken.

 5. Evenementen en festivals: Bedrukte draagtassen kunnen worden uitgedeeld als geschenken aan deelnemers van evenementen, festivals, seminars en conferenties. Ze zijn handig voor het dragen van programma's, monsters, promotiemateriaal en andere items die tijdens het evenement zijn verzameld.

 6. Goede doelen en liefdadigheidsinstellingen: Bedrukte draagtassen kunnen worden verkocht of uitgedeeld als onderdeel van fondsenwervende activiteiten voor goede doelen en liefdadigheidsinstellingen. Ze bieden een praktische manier voor supporters om hun steun te tonen en tegelijkertijd fondsen te werven voor een goed doel.

Kortom, bedrukte draagtassen zijn flexibele en effectieve marketingtools die kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften en doelstellingen. Hun praktische bruikbaarheid, gecombineerd met hun potentieel als promotiemiddel, maakt ze waardevol voor uiteenlopende toepassingen.

Laden...