...
€ 3,45 € 2,74
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Jute Canvas boodschappentas Campo de fiori

Een veelzijdige boodschappentas gemaakt van jute en canvas met een gelamineerde binnenkant en lange hengsels. Perfect voor een dagje strand of als stijlvol cadeau bij kledingaankopen. Personaliseer met je logo via zeefdruk.

Laminering aan binnenzijde tas

Laminering aan de binnenzijde van een tas verwijst naar een extra laag materiaal die aan de binnenkant van de tas is aangebracht. Deze laminatielaag kan verschillende doelen dienen, zoals:

Waterbestendigheid: Laminering aan de binnenzijde kan de tas helpen beschermen tegen vocht en water. Dit is handig voor tassen die worden gebruikt in vochtige omstandigheden, zoals strandtassen.

Versterking: Het kan de tas versterken en duurzamer maken, waardoor hij bestand is tegen slijtage en het dragen van zwaardere ladingen.

Onderhoudsgemak: Een gelamineerde binnenzijde kan gemakkelijker schoon te maken zijn, omdat vuil en vlekken minder snel in de vezels van het materiaal trekken.

Bescherming van inhoud: Voor bepaalde toepassingen, zoals het bewaren van gevoelige elektronica of documenten, kan een gelamineerde binnenzijde extra bescherming bieden tegen schade.

Opdruk en branding: Als de binnenzijde gelamineerd is, kan deze ook bedrukt worden met logo's of ontwerpen, wat de merkuitstraling van de tas kan versterken.

Over het algemeen biedt laminering aan de binnenzijde van een tas extra functionaliteit en veelzijdigheid aan het ontwerp, afhankelijk van het beoogde gebruik en de gewenste eigenschappen van de tas.

Aantal 501002505001000
Onbedrukt €3,45€3,15€2,94€2,84€2,74
Opdruk 1 kleur aan 2 zijden gelijk (aanbieding) €1,93€1,45€1,25€1,15€0,98
Instelkosten: € 39,95
Meer informatie
Product Jute Canvas boodschappentas Campo de fiori
Art.nr. MO-101764
Materiaal Jute
Levertijd 8 werkdagen
Formaat 42 x 19 x 33 cm
Gewicht (gr) 233 gram
Alt. art.nr. MO8967
Reviews
Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.