Canvas tassen bedrukken

Ontdek de kracht van gepersonaliseerde canvas tassen, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Met het bedrukken van jouw logo op canvas tassen creëer je niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een wandelend reclamebord voor jouw merk. Of het nu gaat om het uitdelen op evenementen, het versterken van jouw bedrijfsimago of het bieden van herbruikbare opties aan klanten, bedrukte canvas tassen zijn een effectieve en duurzame keuze. Kies uit een scala aan kleuren en stijlen om jouw merkidentiteit te versterken en een blijvende indruk achter te laten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van canvas tassen bedrukt met jouw logo en maak een statement waar je ook gaat.

2 artikelen

 • Katoenen draagtas premium 145 gram ecru
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Katoenen strandtas
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,31
  Bekijk

2 artikelen

Canvas tassen bedrukken als relatiegeschenk

Laat de canvas tassen bedrukken met jouw eigen tekst of logo. Wij leveren bedrukte canvas tassen vanaf 50 stuks. De levertijd bedraagt over het algemeen 5 werkdagen. Bij het aanvragen van de offerte kun je ook direct je logo meesturen. Wij zullen dan een digitaal drukvoorstel voor je maken, zodat je een idee hebt hoe we de canvas tassen bedrukken.

Canvas versus jute - wat is het verschil

Canvas tassen en jute tassen zijn beide populaire keuzes als het gaat om milieuvriendelijke draagtassen, maar ze hebben verschillende kenmerken en eigenschappen:

 1. Materiaal:

  • Canvas tassen zijn gemaakt van geweven katoen, wat resulteert in een stevige en duurzame stof. Het katoen kan verschillende diktes hebben, afhankelijk van de gewenste stevigheid van de tas.
  • Jute tassen zijn daarentegen gemaakt van jutevezels, die afkomstig zijn van de bast van de juteplant. Jute is van nature ruwer en grover dan katoen, wat resulteert in een unieke en karakteristieke textuur.
 2. Uiterlijk:

  • Canvas tassen hebben over het algemeen een glad en gelijkmatig oppervlak, vergelijkbaar met andere katoenen stoffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen gemakkelijk worden bedrukt met logo's, afbeeldingen en tekst.
  • Jute tassen hebben een meer rustieke uitstraling vanwege de natuurlijke textuur van jutevezels. Ze hebben een grovere en vezelige structuur en zijn meestal verkrijgbaar in natuurlijke tinten zoals bruin of beige.
 3. Stevigheid en duurzaamheid:

  • Canvas tassen zijn over het algemeen stevig en duurzaam, geschikt voor dagelijks gebruik. De dichte weving van het katoen zorgt voor een goede weerstand tegen slijtage en scheuren.
  • Jute tassen zijn ook stevig, maar vanwege de grovere textuur van jutevezels kunnen ze iets minder bestand zijn tegen zware belastingen. Ze zijn echter nog steeds geschikt voor regelmatig gebruik en bieden een goede duurzaamheid.
 4. Toepassingen:

  • Canvas tassen zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder boodschappentassen, strandtassen, tote bags en promotietassen.
  • Jute tassen hebben een meer specifiek gebruik en worden vaak gezien als boodschappentassen, geschenkverpakkingen, milieuvriendelijke draagtassen en promotieartikelen.

Over het algemeen kunnen zowel canvas tassen als jute tassen uitstekende keuzes zijn voor milieubewuste consumenten en bedrijven, afhankelijk van de gewenste esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Canvas tassen bedrukken

Zowel zeefdruk als transferdruk zijn effectieve methoden om canvas tassen te bedrukken, maar ze hebben elk hun eigen kenmerken en voordelen:

 1. Zeefdruk:

  • Zeefdruk is een populaire druktechniek waarbij inkt rechtstreeks op het oppervlak van de tas wordt aangebracht via een zeefdrukraam.
  • Het biedt uitstekende kleurdekking en duurzaamheid, waardoor de bedrukking bestand is tegen slijtage en wassen.
  • Zeefdruk is ideaal voor eenvoudige ontwerpen met solide kleuren en vereist meestal geen voorafgaande behandeling van het materiaal.
  • Het is geschikt voor het bedrukken van grote hoeveelheden tassen, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor grootschalige productie.
 2. Transferdruk:

  • Transferdruk omvat het drukken van het ontwerp op een speciaal transferpapier en vervolgens het overbrengen van het ontwerp naar de tas met behulp van warmte en druk.
  • Het biedt de mogelijkheid om gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen over te brengen met hoge precisie en helderheid.
  • Transferdruk is geschikt voor kleinere oplages en complexere ontwerpen, omdat het geen uitgebreide voorbereiding van zeefdrukramen vereist.
  • Het kan worden gebruikt op een breed scala aan materialen, inclusief canvas, en biedt flexibiliteit bij het bedrukken van verschillende soorten tassen.

In het algemeen hangt de keuze tussen zeefdruk en transferdruk af van factoren zoals het ontwerp van de bedrukking, de gewenste duurzaamheid en de oplage van de tassen. Voor grotere oplages met eenvoudige ontwerpen kan zeefdruk kostenefficiënter zijn, terwijl transferdruk meer geschikt is voor kleinere oplages met complexere ontwerpen.

Laden...

Laden...