Laptoptassen met logo

Laptoptassen bedrukken met je logo is een slimme investering omdat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een effectieve manier bieden om je bedrijf te promoten. Door je logo op deze tassen te plaatsen, wordt je merknaam telkens weer gezien wanneer de tas wordt gebruikt, of het nu tijdens vergaderingen, op reis of onderweg is.

Onze laptoptassen zijn van hoge kwaliteit en bieden voldoende ruimte voor laptops, documenten en andere benodigdheden, waardoor ze zowel functioneel als stijlvol zijn. Bovendien kunnen we kleine oplages bedrukken, waardoor je flexibiliteit hebt in je bestellingen. En met een snelle levertijd van gemiddeld 5 werkdagen, kun je snel profiteren van je bedrukte laptoptassen. Neem vandaag nog contact met ons op om je bestelling te plaatsen en je merknaam te laten opvallen.

5 artikelen

5 artikelen

Laptoptassen bedrukken

Bij het bedrukken van laptoptassen met de transferdruktechniek is het gebruikelijk om een ​​drukvoorstel te ontvangen voordat het definitieve drukproces begint. Dit biedt de mogelijkheid om het ontwerp te visualiseren en eventuele aanpassingen aan te brengen voordat de daadwerkelijke productie begint.

Het proces van het verkrijgen van een drukvoorstel verloopt meestal als volgt:

 1. Ontwerpindiening: Je levert het gewenste ontwerp aan, inclusief je bedrijfslogo, tekst of afbeeldingen die je op de laptoptassen wilt laten drukken.

 2. Drukvoorstel: Onze drukkerij zal vervolgens een digitale mock-up of drukvoorstel maken waarin het ontwerp wordt toegepast op de laptoptas. Dit geeft een realistische weergave van hoe het uiteindelijke product eruit zal zien.

 3. Beoordeling en goedkeuring: Je ontvangt het drukvoorstel en hebt de mogelijkheid om het ontwerp te beoordelen. Je kunt eventuele wijzigingen voorstellen of goedkeuring geven voor het drukken zoals voorgesteld.

 4. Productie: Nadat het drukvoorstel is goedgekeurd, gaat de drukkerij over tot de productie van de bedrukte laptoptassen volgens de specificaties in het goedgekeurde ontwerp.

Door een drukvoorstel vooraf te ontvangen, heb je de controle over het uiteindelijke ontwerp en kun je ervoor zorgen dat het voldoet aan je verwachtingen voordat de productie begint. Dit helpt om eventuele misverstanden te voorkomen en zorgt ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Functionele vakken

Voor laptoptassen zijn verschillende vakken functioneel om de laptop en bijbehorende accessoires georganiseerd en veilig te houden. Enkele belangrijke vakken die vaak voorkomen in laptoptassen zijn:

 1. Gevoerd laptopvak: Dit vak is speciaal ontworpen en gevoerd om de laptop te beschermen tegen stoten en krassen tijdens het vervoer. Het biedt meestal een nauwsluitende pasvorm voor de laptop en kan variëren in grootte om verschillende laptopformaten te accommoderen.

 2. Tabletvak: Veel laptoptassen hebben ook een apart vak voor het veilig opbergen van tablets of iPads. Dit vak is meestal gevoerd en biedt bescherming tegen schade.

 3. Organisatievakken: Deze vakken zijn handig voor het opbergen van accessoires zoals opladers, muizen, kabels, externe harde schijven, pennen en notitieblokken. Ze helpen om de spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

 4. Documentenvakken: Voor professionals die ook papieren documenten moeten meenemen, zijn documentenvakken handig. Deze vakken bieden ruimte voor mappen, dossiers en andere papieren benodigdheden.

 5. Ritsvakken: Extra ritsvakken aan de binnen- en buitenkant van de tas zijn handig voor het opbergen van persoonlijke items zoals portemonnees, sleutels en mobiele telefoons.

 6. Waterflesvakken: Sommige laptoptassen hebben ook speciale vakken aan de zijkanten voor het meenemen van waterflessen of andere dranken.

Door laptoptassen te kiezen met deze functionele vakken, kun je ervoor zorgen dat je laptop en accessoires veilig en georganiseerd blijven tijdens het reizen en werken.

Laptoptassen als luxe relatiegeschenk

Laptoptassen kunnen een uitstekend luxe relatiegeschenk vormen vanwege hun functionaliteit, stijl en praktische bruikbaarheid. Hier zijn enkele redenen waarom laptoptassen een ideaal luxe relatiegeschenk zijn:

 1. Praktisch: Laptoptassen bieden een handige en veilige manier om laptops en andere zakelijke benodigdheden te vervoeren, waardoor ze dagelijks worden gebruikt door ontvangers.

 2. Professionele uitstraling: Luxe laptoptassen stralen professionaliteit en klasse uit, wat je bedrijf een positieve indruk kan geven bij ontvangers en anderen die het logo zien.

 3. Langdurig gebruik: Hoogwaardige laptoptassen zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor ontvangers herhaaldelijk worden herinnerd aan je bedrijf en de relatie versterkt wordt.

 4. Personalisatie: Door laptoptassen te bedrukken met je bedrijfslogo of een gepersonaliseerd ontwerp, kun je een uniek geschenk creëren dat de ontvangers waarderen en onthouden.

 5. Veelzijdigheid: Laptoptassen kunnen worden gebruikt op kantoor, tijdens zakenreizen, vergaderingen, en zelfs in het dagelijks leven, waardoor ze een veelzijdig en waardevol geschenk zijn voor zakelijke contacten.

Kortom, laptoptassen als luxe relatiegeschenk bieden een combinatie van functionaliteit, stijl en praktisch nut, waardoor ze een gewaardeerd geschenk zijn voor zakelijke relaties en partners.

Merken laptoptassen

Er zijn veel merken die laptoptassen aanbieden, variërend van bekende namen tot gespecialiseerde merken. Hier zijn enkele populaire merken die laptoptassen produceren:

 1. Samsonite: Een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsbagage, inclusief laptoptassen met een focus op duurzaamheid en functionaliteit.

 2. Targus: Dit merk biedt een breed scala aan laptoptassen, van rugzakken tot aktetassen, met aandacht voor bescherming en ergonomisch ontwerp.

 3. Case Logic: Gespecialiseerd in het ontwerpen van beschermende opbergoplossingen voor elektronische apparaten, waaronder laptoptassen die zowel stijlvol als functioneel zijn.

 4. Thule: Vooral bekend om zijn outdoor- en reisuitrusting, biedt Thule ook laptoptassen die robuust zijn en geschikt voor avontuurlijke omgevingen.

 5. Herschel Supply Co.: Een trendy merk dat moderne laptoptassen ontwerpt met een stedelijke uitstraling en aandacht voor detail.

 6. HP: Naast hun elektronica biedt HP ook laptoptassen aan die zijn ontworpen om perfect te passen bij hun laptops, met een focus op technologie en stijl.

 7. Lenovo: Een ander technologiebedrijf dat laptoptassen produceert die specifiek zijn ontworpen voor hun eigen merk laptops, met nadruk op functionaliteit en bescherming.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele merken die laptoptassen aanbieden. Het juiste merk voor jou hangt af van je voorkeuren voor stijl, functionaliteit, budget en merkloyaliteit.

Laden...

Laden...