PET en ECO-tassen bedrukken

Groen ondernemen wordt steeds belangrijker. De keuze voor ECO tassen bedrukken is daarom een logische stap wanneer je kiest voor verantwoord reclame maken. Wij bieden een aantal PET en ECO tassen aan die op waterbasis voorzien kunnen worden van een opdruk naar keuze. Met bedrukte eco tassen laat je aan je omgeving zien dat je denkt aan het milieu. Dit draagt bij aan een beter imago en meer naamsbekendheid. Alle tassen worden gedrukt in onze eigen drukkerij. Milieuvriendelijke tassen zijn al leverbaar vanaf 75 stuks. De levertijd bedraagt gemiddeld ongeveer 7 werkdagen.

1 artikel

1 artikel

PET tassen in zeefdruk

PET-tassen kunnen zeker worden bedrukt met behulp van zeefdruk, een veelgebruikte en effectieve drukmethode voor het aanbrengen van ontwerpen op verschillende soorten stoffen. Hier is een beknopte uitleg van hoe zeefdruk wordt toegepast op PET-tassen:

 1. Voorbereiding van het ontwerp: Het gewenste ontwerp wordt overgebracht naar een zeefdrukraam met behulp van een lichtgevoelige emulsie. Elk kleurvlak in het ontwerp heeft zijn eigen zeefdrukraam.

 2. Positionering van het zeefdrukraam: Het zeefdrukraam wordt nauwkeurig gepositioneerd boven de PET-tas, die op een plat oppervlak wordt geplaatst.

 3. Inkttoepassing: Een bepaalde hoeveelheid inkt wordt op het zeefdrukraam aangebracht en gelijkmatig verdeeld over het oppervlak met behulp van een rakel.

 4. Drukproces: Met behulp van een rakel wordt de inkt door de open gebieden van het zeefdrukraam op de PET-tas gedrukt, waarbij het ontwerp wordt overgedragen. Dit proces wordt herhaald voor elke kleur in het ontwerp, waarbij de PET-tas tussen elke kleurlaag wordt gedroogd.

 5. Drogen en fixeren: Na het drukken wordt de inkt op de PET-tas gedroogd en gefixeerd met behulp van hitte of lucht, afhankelijk van de gebruikte inkt en de vereisten van het productieproces.

 6. Kwaliteitscontrole: Ten slotte wordt de bedrukte PET-tas onderworpen aan een kwaliteitscontroleproces om ervoor te zorgen dat het ontwerp helder en nauwkeurig is en voldoet aan de vereiste specificaties.

Door zeefdruk toe te passen op PET-tassen, kunnen levendige en duurzame afdrukken worden gecreëerd die bestand zijn tegen herhaaldelijk gebruik en wassen. Dit maakt zeefdruk een populaire keuze voor het personaliseren van PET-tassen voor promotionele doeleinden, evenementen en merchandising.

Wat zijn PET tassen

PET-tassen, ook wel bekend als gerecyclede PET-tassen, zijn tassen gemaakt van gerecycled polyethyleentereftalaat (PET), een soort plastic dat wordt gebruikt voor het maken van drankflessen en andere verpakkingsmaterialen. Deze tassen worden vervaardigd door het recyclen van gebruikte plastic flessen en het omzetten ervan in stof die kan worden gebruikt voor het maken van tassen en andere textielproducten.

Enkele kenmerken van PET-tassen zijn:

 1. Duurzaamheid: Omdat ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal, dragen PET-tassen bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval in het milieu en bevorderen ze een circulaire economie.

 2. Sterkte: PET-stof is over het algemeen zeer sterk en duurzaam, waardoor PET-tassen geschikt zijn voor herhaaldelijk gebruik en het dragen van zware ladingen.

 3. Waterbestendigheid: PET-tassen hebben vaak waterafstotende eigenschappen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende weersomstandigheden en omgevingen.

 4. Customisatie: Net als bij andere soorten tassen kunnen PET-tassen worden bedrukt met logo's, afbeeldingen of berichten om ze aan te passen aan de specifieke behoeften van bedrijven, organisaties of evenementen.

 5. Veelzijdigheid: PET-tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waaronder boodschappentassen, rugzakken, schoudertassen en meer, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en doelgroepen.

Over het algemeen zijn PET-tassen een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige tassen met een lagere milieu-impact.

PET tassen met opdruk snel geleverd

Snel geleverde PET-tassen met bedrukking kunnen een enorme meerwaarde bieden, vooral voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar snelle oplossingen voor hun promotionele behoeften. Met deze service kunnen klanten hun merk snel en effectief promoten, of het nu gaat om een ​​last-minute evenement, een beurs of een speciale marketingcampagne.

Door PET-tassen met bedrukking snel te leveren, kunnen klanten profiteren van:

 1. Tijdige promotie: Ze kunnen hun bedrijfsnaam, logo of boodschap snel verspreiden naar een breed publiek, waardoor de naamsbekendheid wordt vergroot en potentiële klanten worden aangetrokken.

 2. Flexibiliteit: Klanten kunnen snel reageren op veranderende behoeften en omstandigheden, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan onverwachte evenementen of kansen voor marketing en branding.

 3. Klanttevredenheid: Door snelle levering kunnen klanten hun bestellingen snel ontvangen, wat zorgt voor tevredenheid en vertrouwen in de dienstverlening van het bedrijf.

 4. Efficiëntie: Het stelt klanten in staat om hun marketinginspanningen snel uit te rollen, zonder langdurige wachttijden voor productie en levering.

Al met al kan het aanbieden van snel geleverde PET-tassen met bedrukking een waardevolle dienst zijn die klanten in staat stelt om snel en effectief hun merk te promoten en te groeien.

Certificeringen

Voor PET-flessen zijn er verschillende certificeringen en standaarden die de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van de productieprocessen en het materiaal waaruit de flessen zijn gemaakt, kunnen waarborgen. Enkele belangrijke certificeringen en standaarden voor PET-flessen zijn onder meer:

 1. ISO 9001: Deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat de fabrikant voldoet aan de vereisten voor een effectief kwaliteitsmanagementsysteem, wat resulteert in consistente productkwaliteit en klanttevredenheid.

 2. ISO 14001: Dit is een internationale norm voor milieumanagementsystemen die ervoor zorgt dat de fabrikant zich inzet voor milieubescherming en duurzame praktijken bij de productie van PET-flessen.

 3. EU-richtlijnen: In de Europese Unie zijn er richtlijnen en regelgeving met betrekking tot de productie en veiligheid van verpakkingsmaterialen, waaronder PET-flessen. Deze omvatten bijvoorbeeld de Europese Richtlijn betreffende materialen die bestemd zijn om met levensmiddelen in contact te komen.

 4. BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials: Deze standaard richt zich op voedselveiligheid en kwaliteit in de productie en levering van verpakkingsmaterialen, waaronder PET-flessen.

 5. Recyclingcertificeringen: Voor gerecyclede PET-flessen kunnen certificeringen zoals het Recycled Content Certification (RCC) of de Global Recycled Standard (GRS) aangeven dat het materiaal afkomstig is van gerecyclede bronnen en voldoet aan bepaalde duurzaamheidsnormen.

 6. Veiligheids- en gezondheidsnormen: Afhankelijk van de regio kunnen er specifieke normen en regelgeving zijn met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van verpakkingsmaterialen, inclusief PET-flessen.

Het is belangrijk voor fabrikanten van PET-flessen om te voldoen aan relevante certificeringen en normen om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van hun producten te waarborgen en het vertrouwen van consumenten en de industrie te winnen.

Laden...