Papieren tassen met logo bestellen

Stel je voor: een slimme, stijlvolle en milieubewuste manier om jouw merk te laten opvallen bij elke gelegenheid. Dat is precies wat papieren tassen met jouw logo bieden. Of het nu gaat om het uitstralen van jouw merkidentiteit tijdens evenementen, het verpakken van producten met flair of het bieden van een duurzaam alternatief voor plastic, papieren tassen zijn een krachtig promotiemiddel dat indruk maakt. Met een bedrukt logo worden deze tassen niet alleen een praktische manier om items te dragen, maar ook een wandelende reclame voor jouw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden van papieren tassen met logo en geef jouw merk de aandacht die het verdient.

8 artikelen

 • Grote papieren craft tas bedrukken
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Papieren tas A5 | Goedkoop
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,19
  Bekijk
 • Papieren tas groot A3 | Snel
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,29
  Bekijk
 • Medium gekleurde papieren tas
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,27
  Bekijk
 • Kleine gekleurde papieren tas
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,20
  Bekijk
 • Grote gekleurde papieren tas
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,32
  Bekijk
 • Papieren tas middel wit
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,70
  Bekijk
 • Tas Tobin
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,20
  Bekijk

8 artikelen

Productie papieren tassen

Het productieproces van papieren tassen omvat verschillende stappen, van het selecteren van het papiermateriaal tot het assembleren van de tassen. Hier is een beknopte beschrijving van het productieproces:

 1. Selectie van papier: Het proces begint met het selecteren van geschikt papier voor de productie van de tassen. Dit papier kan variëren in dikte, sterkte en afwerking, afhankelijk van de vereisten van de eindgebruiker.

 2. Bedrukking (optioneel): Indien gewenst worden de vellen papier bedrukt met het gewenste ontwerp, logo's, afbeeldingen of tekst voordat ze worden omgevormd tot tassen. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende druktechnieken, zoals offsetdruk, zeefdruk of digitale druk.

 3. Snijden: De vellen papier worden vervolgens op maat gesneden volgens de specificaties van de gewenste tasgrootte. Dit gebeurt meestal met behulp van snijmachines die nauwkeurige en consistente sneden produceren.

 4. Vouwen en lijmen: De gesneden vellen papier worden gevouwen en gelijmd om de basisvorm van de tas te creëren. Dit omvat het vouwen van de bodem en de zijkanten van het papier en het aanbrengen van lijm om de tassen te assembleren.

 5. Versterking (optioneel): Voor extra stevigheid kunnen bepaalde delen van de tas worden versterkt met extra lagen papier of karton. Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast op de handvatten of de bodem van de tas.

 6. Afwerking: Ten slotte worden de tassen geïnspecteerd op kwaliteit en eventuele defecten. Indien nodig kunnen ze worden afgewerkt met extra details zoals gestanste handvatten, vensters of folies voor een luxe uitstraling.

Het exacte productieproces kan variëren afhankelijk van de specificaties van de tassen en de gebruikte apparatuur. Over het algemeen is het productieproces van papieren tassen efficiënt en kan het worden aangepast aan verschillende ontwerpen, formaten en hoeveelheden.

Criteria milieuvriendelijke papieren tassen

Een milieuvriendelijke papieren tas moet aan verschillende criteria voldoen om een duurzaam alternatief te bieden voor plastic tassen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten waaraan zo'n tas moet voldoen:

 1. Gemaakt van duurzaam geproduceerd papier: Het papier dat wordt gebruikt voor de tas moet afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen of gerecycled materiaal. Dit zorgt ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan waardevolle ecosystemen tijdens de houtkap.

 2. Biologisch afbreekbaar en recyclebaar: De papieren tas moet biologisch afbreekbaar zijn, wat betekent dat het snel en veilig kan worden afgebroken in natuurlijke omgevingen zonder schadelijke resten achter te laten. Daarnaast moet het papier recyclebaar zijn, zodat het na gebruik opnieuw kan worden verwerkt tot nieuwe producten.

 3. Vrij van schadelijke chemicaliën: Het productieproces van de tas moet vrij zijn van schadelijke chemicaliën en bleekmiddelen die het milieu kunnen vervuilen. Dit zorgt ervoor dat de tas geen negatieve impact heeft op de gezondheid van mens en milieu.

 4. Efficiënt gebruik van hulpbronnen: Het productieproces van de tas moet zo efficiënt mogelijk zijn, met minimale verspilling van water, energie en andere natuurlijke hulpbronnen. Dit vermindert de ecologische voetafdruk van de tas.

 5. Sterk en herbruikbaar: Een milieuvriendelijke papieren tas moet sterk en duurzaam zijn, zodat deze meerdere keren kan worden gebruikt voordat deze wordt gerecycled of afgebroken. Dit moedigt hergebruik aan en vermindert de behoefte aan wegwerpverpakkingen.

Door te voldoen aan deze criteria kan een papieren tas een effectief en duurzaam alternatief bieden voor plastic tassen, waardoor consumenten en bedrijven kunnen bijdragen aan een schonere en gezondere planeet.

Offset of zeefdruk

Het bedrukken van papieren tassen kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende druktechnieken, waaronder offsetdruk en zeefdruk. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van beide methoden:

 1. Offsetdruk:

  • Offsetdruk is een veelgebruikte drukmethode voor het bedrukken van papier en karton.
  • Het proces omvat het overbrengen van inkt van een drukplaat naar een rubberen doek en vervolgens naar het oppervlak van het papier.
  • Offsetdruk biedt hoge beeldkwaliteit, scherpe details en levendige kleuren.
  • Het is ideaal voor het bedrukken van grote hoeveelheden papieren tassen, omdat het snel en efficiënt is.
  • Deze methode is echter minder geschikt voor het bedrukken van zeer dikke of oneffen oppervlakken, zoals tassen met reliëf.
 2. Zeefdruk:

  • Zeefdruk is een veelzijdige drukmethode die kan worden toegepast op een breed scala aan materialen, waaronder papier, textiel, kunststof en metaal.
  • Het proces omvat het gebruik van een gaaszeef waarin het ontwerp is uitgesneden. Inkt wordt door het gaas gedrukt en op het oppervlak van het materiaal aangebracht.
  • Zeefdruk biedt uitstekende dekking en duurzaamheid van de bedrukking, waardoor het ideaal is voor het bedrukken van tassen die herhaaldelijk worden gebruikt.
  • Het is geschikt voor het bedrukken van tassen met reliëf of oneffen oppervlakken, omdat de inkt gemakkelijk kan worden aangebracht en hecht aan verschillende texturen.
  • Zeefdruk is echter minder geschikt voor gedetailleerde afbeeldingen met fijne lijnen, omdat het moeilijker kan zijn om kleine details nauwkeurig over te brengen.

Over het algemeen hangt de keuze tussen offsetdruk en zeefdruk af van factoren zoals het ontwerp van de bedrukking, het type en de textuur van de papieren tas, de gewenste beeldkwaliteit en de hoeveelheid tassen die moeten worden bedrukt.

Laden...