Non woven tassen bedrukken met logo

Non woven tassen bedrukken is een prima manier ter promotie van bedrijven, winkels en instellingen. Wij leveren bedrukte non woven tassen goedkoop en snel vanuit onze eigen voorraad. Vanwege de grote oppervlaktes zijn non woven tassen perfect om te bedrukken met een tekst of logo. Indien gewenst kunnen ze zelfs aan twee kanten bedrukt worden. Het voordeel van het grote drukoppervlak is dat het logo er groot op gedrukt kan worden en daardoor goed zichtbaar is.

10 artikelen

 • Sterke boodschappentas groot
  +3
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Non woven rugzak Evi lichtblauw
  +5
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,44
  Bekijk
 • Non woven tas Emily
  +5
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Draagtas RPET recycle
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Non woven shopper Noor groen
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,32
  Bekijk
 • Non-woven tas Mila, korte hengsels
  +2
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk
 • Rugzak RPET recycle
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,59
  Bekijk
 • Grote boodschappentas RPET
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,62
  Bekijk
 • Non woven promotietas blauw
  ...
  Bij 10000 stuks Vanaf € 0,15
  Bekijk
 • Boodschappentas nonwoven Vivi blauw
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,82
  Bekijk

10 artikelen

Non woven tassen bedrukken 100% energieneutraal

Ontdek de duurzame kracht van non-woven tassen met bedrukking van jouw logo, geproduceerd met een energieneutraal proces. Deze tassen bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor plastic, maar dragen ook bij aan het versterken van jouw merkidentiteit. Met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, worden deze tassen vervaardigd met minimale ecologische impact en maximale positieve uitstraling. Of het nu gaat om het promoten van jouw bedrijf op evenementen, het verpakken van producten of het bieden van herbruikbare opties aan klanten, bedrukte non-woven tassen bieden een effectieve en milieuvriendelijke oplossing. Kies voor een groenere toekomst zonder in te leveren op stijl en functionaliteit.

Non woven tassen voor diverse doeleinden

Non-woven tassen met logo zijn veelzijdige en milieuvriendelijke promotieartikelen die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Hier zijn enkele populaire toepassingen:

 1. Promotionele evenementen: Non-woven tassen met logo zijn ideaal voor het uitdelen op beurzen, conferenties, en andere evenementen. Ze dienen niet alleen als handig geschenk voor bezoekers, maar fungeren ook als mobiele reclameborden voor jouw merk wanneer ze worden gedragen.

 2. Winkel- en merkpromotie: Retailers kunnen non-woven tassen gebruiken als herbruikbare boodschappentassen voor klanten, waarbij het bedrukte logo helpt om merkherkenning te vergroten en loyaliteit te bevorderen.

 3. Bedrijfsgeschenken: Non-woven tassen kunnen worden ingezet als relatiegeschenken voor werknemers, klanten en zakenpartners. Door ze te voorzien van het bedrijfslogo creëer je een positieve associatie met jouw merk.

 4. Milieuvriendelijke campagnes: Non-woven tassen dragen bij aan het verminderen van plastic afval en kunnen worden gebruikt in milieubewuste campagnes. Het bedrukte logo kan de boodschap van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen versterken.

 5. Scholen en universiteiten: Non-woven tassen zijn handig voor studenten om boeken, laptops en andere benodigdheden te dragen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor schoolwinkels, sportevenementen en als promotiemateriaal voor inschrijvingen.

Kortom, non-woven tassen met logo zijn een effectieve en milieuvriendelijke manier om jouw merk te promoten en tegelijkertijd praktische waarde te bieden aan ontvangers.

Productie non woven tassen

Non-woven tassen worden gefabriceerd door een proces dat bekend staat als "spinnenbonding" of "non-woven fabricatie". Dit proces omvat verschillende stappen om vezels samen te voegen tot een stevige en duurzame stof zonder het gebruik van traditionele weef- of breitechnieken. Hier is een algemene beschrijving van het fabricageproces:

 1. Vezelproductie: Het proces begint met het produceren van synthetische of natuurlijke vezels. Deze vezels kunnen worden gemaakt van polymeren zoals polypropyleen (PP), polyester (PET) of polyethyleen (PE).

 2. Mengen en smelten: Als de vezels synthetisch zijn, worden ze in een extruder verwarmd en gemengd tot een gesmolten massa. Deze massa wordt vervolgens door kleine openingen geperst om lange draden te vormen.

 3. Webvorming: De gesmolten vezels worden vervolgens uitgerekt en gericht op een transportband of vliesmachine. Hier worden ze willekeurig gerangschikt om een losse vezelweb te vormen.

 4. Binding: De vezelweb wordt vervolgens gebonden om een stevige stof te creëren. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, waaronder thermische binding (het gebruik van hitte en druk), chemische binding (het gebruik van bindmiddelen) of mechanische binding (het gebruik van naalden om de vezels te verstrengelen).

 5. Afwerking: Na het binden kan de stof worden behandeld om bepaalde eigenschappen te verbeteren, zoals waterbestendigheid, kleurvastheid of anti-statische eigenschappen.

 6. Snijden en assembleren: De afgewerkte non-woven stof kan vervolgens worden gesneden en geassembleerd tot tassen in verschillende vormen en maten. Dit omvat het toevoegen van handvatten, sluitingen en eventuele extra functies.

Het fabricageproces voor non-woven tassen is over het algemeen efficiënt en kan worden aangepast aan verschillende specificaties en vereisten. Non-woven tassen zijn populair vanwege hun lichte gewicht, duurzaamheid en veelzijdigheid, en worden vaak gebruikt als herbruikbare boodschappentassen, promotietassen en verpakkingen.

Non-woven tassen bedrukt in zeefdruk bieden een uitstekende combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en heldere, levendige bedrukkingen. Zeefdruk is een populaire drukmethode voor non-woven materialen vanwege de uitstekende hechting van de inkt op het oppervlak en de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen nauwkeurig over te brengen.

Het proces van zeefdrukken op non-woven tassen omvat het gebruik van een zeefdrukraam waarin het gewenste ontwerp wordt aangebracht. Vervolgens wordt de inkt door het raam op de tas gedrukt, waarbij het ontwerp wordt overgebracht. Deze methode zorgt voor heldere kleuren en scherpe lijnen op de tassen, waardoor het logo of de boodschap opvallend en duurzaam is.

Zeefdruk biedt ook flexibiliteit in termen van kleurkeuze en ontwerpmogelijkheden, waardoor het een veelgebruikte optie is voor het bedrukken van non-woven tassen voor promotionele evenementen, bedrijfspromotie en merchandising. Bovendien is zeefdruk een kosteneffectieve oplossing voor het produceren van grote aantallen tassen met consistente kwaliteit en heldere, duurzame bedrukkingen.

Laden...

Laden...