Documententassen bedrukken met logo

Met bedrukte documententassen met je eigen logo bied je niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een luxe en professionele uitstraling. Het feit dat alle documententassen worden bedrukt in jullie eigen moderne drukkerij zorgt niet alleen voor een snelle levering, maar ook voor een scherpe prijs.

Het aanvragen van een offerte en het ontvangen van een gratis drukproef zijn handige stappen om ervoor te zorgen dat je ontwerp perfect past bij de documententas. Bij ons is alles mogelijk, of je nu kiest voor alleen een logo, tekst of bedrijfsnaam, of een combinatie van deze elementen.

Met bedrukte documententassen als relatiegeschenk zet je je bedrijf op een professionele en gedenkwaardige manier in de schijnwerpers, terwijl je tegelijkertijd je zakelijke relaties waardeert.

 
 
 
 
 

2 artikelen

2 artikelen

Documententassen met logo als relatiegeschenk

Documententassen met logo zijn uitstekende relatiegeschenken om je waardering te tonen aan zakelijke partners, klanten of medewerkers. Hier zijn enkele redenen waarom ze een geweldig cadeau zijn:

 1. Praktisch en functioneel: Documententassen zijn handige accessoires voor professionals om belangrijke documenten, laptops en andere benodigdheden georganiseerd te houden tijdens vergaderingen, conferenties en zakenreizen.

 2. Professionele uitstraling: Door documententassen te bedrukken met je bedrijfslogo geef je een professionele uitstraling aan het geschenk, wat de reputatie van je bedrijf versterkt.

 3. Dagelijkse zichtbaarheid: Ontvangers zullen de documententas regelmatig gebruiken in hun professionele leven, waardoor je logo constant zichtbaar is en je bedrijf top-of-mind blijft.

 4. Waardering tonen: Het geven van een gepersonaliseerde documententas toont je waardering voor de samenwerking en het vertrouwen van je zakelijke relaties.

Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een zakelijke bijeenkomst, jubileumviering of als eindejaarsgeschenk, documententassen met logo zijn een stijlvolle en praktische keuze die zeker gewaardeerd zal worden door de ontvangers.

Toepassing documententassen

Documententassen worden gebruikt om belangrijke documenten, papieren en andere zakelijke benodigdheden georganiseerd en veilig te houden tijdens het reizen, naar vergaderingen gaan, conferenties bijwonen of gewoon voor dagelijks gebruik op kantoor. Ze bieden een handige en professionele manier om documenten te vervoeren zonder ze te kreuken, beschadigen of verliezen.

Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van documententassen:

 1. Zakelijke vergaderingen: Professionals gebruiken documententassen om rapporten, presentaties, notitieblokken, pennen en andere benodigdheden mee te nemen naar zakelijke vergaderingen en conferenties.

 2. Reizen voor werk: Documententassen zijn handig voor zakenreizen, waarbij ze dienen als een compacte en georganiseerde manier om belangrijke documenten, paspoorten, tickets en andere reisbenodigdheden bij de hand te houden.

 3. Onderwijs: Leraren, professoren en studenten gebruiken documententassen om lesmateriaal, studieboeken, notities en andere educatieve benodigdheden te vervoeren naar school of universiteit.

 4. Juridische en medische beroepen: Advocaten, rechters, artsen en andere professionals in juridische en medische velden maken vaak gebruik van documententassen om juridische documenten, medische dossiers en andere belangrijke papieren te organiseren en te dragen.

 5. Algemeen kantoorgebruik: In kantooromgevingen worden documententassen gebruikt om dagelijkse werkdocumenten, ordners, laptops en andere kantoorbenodigdheden te dragen en te beschermen.

Over het algemeen bieden documententassen een praktische oplossing voor het organiseren en dragen van verschillende soorten documenten en benodigdheden, waardoor ze een onmisbaar accessoire zijn voor professionals in allerlei sectoren.

Functionele compartimenten

Voor documententassen zijn verschillende vakken functioneel om documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke items georganiseerd te houden. Hier zijn enkele veelvoorkomende vakken die je in een documententas kunt vinden:

 1. Hoofdvak: Het hoofdvak is meestal ruim en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van documenten, mappen, notitieblokken en andere grote items.

 2. Gevoerd laptopvak: Voor documententassen die ook dienen als laptoptas, is een gevoerd laptopvak essentieel om een laptop veilig en beschermd te houden tijdens het transport.

 3. Organisatievakken: Deze vakken zijn handig voor het opbergen van kleine kantoorbenodigdheden zoals pennen, potloden, visitekaartjes, USB-sticks, mobiele telefoons en andere accessoires. Ze helpen om alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

 4. Ritsvakken: Extra ritsvakken aan de binnen- en buitenkant van de tas zijn handig voor het opbergen van persoonlijke items zoals portemonnees, sleutels, reisdocumenten en andere kleine voorwerpen die je veilig wilt bewaren.

 5. Documentenvakken: Speciale vakken voor het opbergen van belangrijke documenten, zoals contracten, rapporten, dossiers en andere papieren. Deze vakken zijn vaak voorzien van verdelers of elastische banden om de documenten op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze kreukelen of buigen.

 6. Tabletvak: Voor tassen die ook geschikt zijn voor tablets of e-readers, kan een apart vak met een zachte voering worden toegevoegd om deze apparaten veilig te houden.

Door een documententas te kiezen met deze functionele vakken, kun je ervoor zorgen dat je documenten en kantoorbenodigdheden georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk blijven tijdens het reizen en werken.

Laden...

Laden...