Beurstassen bedrukken met logo

Potentiële klanten of zakenrelaties die je ontmoet op een congres of beurs geef je graag wat bedrijfsinformatie mee. Laat beurstassen bedrukken en bundel hierin alle informatie die je de mensen mee wil geven. Hierdoor hoeven ze niet met een pak papier te sjouwen en werk jij subtiel aan je naamsbekendheid. Bedrukte beurstassen worden immers door alle passerende mensen gezien. De naam van je onderneming zal in het onderbewustzijn van deze mensen plaatsnemen. De kans dat ze hierdoor in de toekomst zich als klant bij je zullen melden wordt hierdoor iets groter. Beurstassen bedrukken wij geheel naar smaak.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Documententas met penlus
  Vanaf € 1,85 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,47 Bij 1000 stuks
 2. Collegetas
  Vanaf € 2,42 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,06 Bij 500 stuks
 3. Documententas Amanta
  Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,26 Bij 1000 stuks

3 artikelen

Beurstassen bedrukken wij in eigen drukkerij

Beurstassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij geheel naar wens met logo, tekst of bedrijfsnaam. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij en magazijn kunnen wij razendsnel en goedkoop leveren. Ook kunnen we kwaliteit garanderen omdat alles binnen huis plaatsvindt. Wil jij meer weten over beurstassen bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over onze druktechnieken.

Beurstassen inzetten

Beurstassen zijn een slimme investering voor bedrijven om verschillende redenen:

 1. Branding: Het bedrukken van je bedrijfslogo op beurstassen zorgt voor merkherkenning en vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf tijdens het evenement en daarbuiten.

 2. Praktisch nut: Bezoekers van beurzen hebben vaak veel promotiemateriaal en documenten bij zich. Een stevige beurstas biedt hen een handige manier om al deze items te dragen en georganiseerd te houden.

 3. Professionele uitstraling: Het aanbieden van hoogwaardige beurstassen aan bezoekers laat zien dat je bedrijf geeft om hun comfort en gemak, wat een positieve indruk achterlaat.

 4. Marketingkans: Beurstassen kunnen ook worden gevuld met extra promotiemateriaal zoals brochures, pennen, notitieblokken, enz. Dit biedt een extra kans om potentiële klanten te bereiken en hen meer informatie te geven over je producten of diensten.

 5. Lange termijn exposure: Beurstassen hebben vaak een lange levensduur en kunnen na het evenement nog lang worden gebruikt. Dit betekent dat je bedrijfslogo nog steeds wordt blootgesteld aan anderen, zelfs nadat het evenement voorbij is.

Kortom, beurstassen zijn een effectieve manier om je bedrijf te promoten, een professionele uitstraling te geven en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten en zakenpartners tijdens beurzen en evenementen.

Beurstassen als promotieartikel

Beurstassen bedrukken biedt een uitstekende kans om je bedrijf te promoten tijdens beurzen, conferenties en andere zakelijke evenementen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om beurstassen te laten bedrukken:

 1. Merkzichtbaarheid: Door je bedrijfslogo en boodschap op beurstassen te bedrukken, vergroot je de merkzichtbaarheid en trek je de aandacht van potentiële klanten.

 2. Professionele uitstraling: Hoogwaardige bedrukte beurstassen stralen professionaliteit uit en tonen aan dat je bedrijf geeft om kwaliteit en presentatie.

 3. Praktisch nut: Beurstassen bieden bezoekers een handige manier om alle ontvangen materialen en brochures op te bergen tijdens het evenement, waardoor ze comfortabeler kunnen netwerken en informatie kunnen verzamelen.

 4. Marketingkans: Naast je logo kun je ook aanvullende informatie, zoals je website, contactgegevens of slogan, op de beurstas laten bedrukken. Dit biedt een extra kans om potentiële klanten te bereiken en te overtuigen.

 5. Langdurige impact: Omdat beurstassen vaak hergebruikt worden, blijft je merk langdurig onder de aandacht van mensen, zelfs nadat het evenement voorbij is.

Kortom, door beurstassen te bedrukken investeer je in effectieve en langdurige marketing die je merk zichtbaar maakt en je bedrijf onderscheidt tijdens zakelijke evenementen.

Leuke aanvullingen

In een beurstas kun je verschillende promotieartikelen weggeven die de aandacht van potentiële klanten kunnen trekken en je merk kunnen promoten. Enkele populaire opties zijn:

 1. Pennen en potloden: Handige en betaalbare promotieartikelen die vaak worden gebruikt en waarop je je logo kunt laten bedrukken.

 2. Notitieblokken: Praktische items voor het maken van aantekeningen tijdens het evenement, met je bedrijfslogo op de voorkant.

 3. USB-sticks: Handig voor het opslaan en overdragen van digitale bestanden, met je bedrijfsnaam of logo erop.

 4. Sleutelhangers: Een subtiel maar effectief promotieartikel dat dagelijks gebruikt kan worden.

 5. Magnetische clips: Handig voor het organiseren van documenten en het vastmaken van notities, met je logo erop.

 6. Mondkapjes: Nuttige items die in de huidige tijd veel worden gebruikt en waarop je logo kan worden gedrukt.

 7. Zakagenda's: Praktisch voor het bijhouden van afspraken en notities, en het verspreiden van je merk.

 8. Waterflessen: Duurzame en herbruikbare items die mensen kunnen gebruiken tijdens het evenement en daarna.

 9. Promotiebrochures of flyers: Informatiemateriaal over je producten of diensten dat potentiële klanten kunnen meenemen en later kunnen lezen.

Door een combinatie van deze promotieartikelen in je beurstas te doen, bied je bezoekers een waardevolle ervaring en vergroot je de kans dat ze zich je merk herinneren en contact met je opnemen na het evenement.