Voetbaltassen bedrukken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

 • Sporttas groot

  Sporttas groot

  € 7,11 per stuk (20st) € 6,70 per stuk (480st)
  levertijd 8 werkdagen
 • aanbieding snel geleverd Schoenentas Cadera

  Schoenentas Cadera

  € 1,79 per stuk (50st) € 0,99 per stuk (1000st)
  levertijd 5 werkdagen
 • snel geleverd Sporttas snel bedrukt

  Sporttas snel bedrukt

  € 13,47 per stuk (5st) € 8,42 per stuk (100st)
  levertijd 5 werkdagen
 • snel geleverd Sporttas reistas

  Sporttas reistas

  € 17,65 per stuk (5st) € 10,94 per stuk (100st)
  levertijd 5 werkdagen
 • Sporttas met schoenenvak

  Sporttas met schoenenvak

  € 4,54 per stuk (25st) € 4,28 per stuk (500st)
  levertijd 8 werkdagen
 • Goedkope sporttas

  Goedkope sporttas

  € 10,80 per stuk (5st) € 6,13 per stuk (100st)
  levertijd 10 werkdagen
 • snel geleverd Tennis sporttas

  Tennis sporttas

  € 9,88 per stuk (5st) € 5,14 per stuk (100st)
  levertijd 5 werkdagen
 • aanbieding Voetbaltas bedrukken

  Voetbaltas bedrukken

  € 8,88 per stuk (5st) € 4,62 per stuk (100st)
  levertijd 10 werkdagen

8 Artikel(en)

Voetbaltassen bedrukken met logo

Voetbaltassen bedrukken om eenheid te creëren binnen de selecties van de vereniging. Deze sporttassen zijn in de meeste gevallen aan meerdere zijden te bedrukken. Voor iedereen de perfect uitkomst. Laat de tassen voorzien van het clublogo en/of het logo van de sponsor. Voor de sponsor een kleine uitgave, maar het is de investering dubbel en dwars waard. Doordat er nu een logo op de voetbaltassen staat zal deze overal waar de voetbaltas ook maar gedragen wordt onder de aandacht worden gebracht van de mensen die daar in de buurt zijn. Zij zullen dan het logo zien en dit blijft toch altijd hangen. Zeker omdat de tassen over grote drukoppervlaktes beschikken kunnen de logo's hier groot op gedrukt worden. Op deze manier zal je naamsbekendheid enorm groeien, wat uiteindelijk weer ten goede komt van de sponsor. De teamleden zijn er ook enorm mee geholpen want zij hebben nu een voetbaltas waarin ze alle benodigdheden voor de sport kunnen meenemen.

Voetbaltassen bedrukken voor naamsbekendheid

Vaak beschikken voetbaltassen over verschillende vakken waar je bijvoorbeeld de voetbalschoenen of keepershandschoenen in kunt doen. Op deze manier maken je vieze voetbalschoenen niet de overige spullen in de tas smerig. Ook een groot voordeel van deze tassen is dat ze allemaal gelijk zijn. Het hele team is dus te herkennen aan dezelfde tas. Hierdoor zijn ook de verschillende teams binnen de club makkelijk van elkaar te onderscheiden. Ook zien we vaak dat sponsoren er voor kiezen om een schoenentas bij de bedrukte voetbaltas aan te bieden om het totaalplaatje compleet te maken. Kort samengevat: voetbaltassen bedrukken is de ideale manier om te zorgen voor herkenbaarheid, saamhorigheid en natuurlijk naamsbekendheid binnen de voetbalvereniging. Enkele voorbeelden van voetbaltassen die wij kunnen leveren en bedrukken:

Voetbaltassen bedrukken als relatiegeschenk

Voetbaltassen bedrukken we ook in kleine oplages, al vanaf 10 stuks. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. Spoedorder? Geen probleem. In overleg kunnen wij voetbaltassen bedrukken en al binnen 48 uur bij je afleveren. Doordat wij de beschikking hebben over een eigen voorraad en eigen drukkerij, kunnen we razendsnel en efficiënt werken. Hierdoor zijn onze sporttassen laag geprijsd en hebben we een scherpe levertijd. Zijn er nog vragen of wil je meer weten over het voetbaltassen bedrukken? Neem dan gerust contact met een van onze specialisten, zij kunnen je verder helpen en al je vragen beantwoorden. Mocht je jezelf nu afvragen hoe jouw voetbaltassen eruit komen te zien met logo, dan kun je altijd een gratis digitaal drukvoorstel aanvragen. Hiervoor hoef je alleen je logo op te sturen naar een van onze medewerkers en zij zullen ervoor zorgen dat je op zeer korte termijn een digitaal drukvoorstel ontvangt zodat je een veel beter beeld hebt hoe de voetbaltas uiteindelijk bedrukt gaat worden.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact