Voetbaltassen bedrukken met logo

Voetbaltassen bedrukken om eenheid te creëren binnen de selecties van de vereniging. Deze sporttassen zijn in de meeste gevallen aan meerdere zijden te bedrukken. Voor iedereen de perfect uitkomst. Laat de tassen voorzien van het clublogo en/of het logo van de sponsor. Voor de sponsor een kleine uitgave, maar het is de investering dubbel en dwars waard. Doordat er nu een logo op de voetbaltassen staat zal deze overal waar de voetbaltas ook maar gedragen wordt onder de aandacht worden gebracht van de mensen die daar in de buurt zijn. Zij zullen dan het logo zien en dit blijft toch altijd hangen. Zeker omdat de tassen over grote drukoppervlaktes beschikken kunnen de logo's hier groot op gedrukt worden. Op deze manier zal je naamsbekendheid enorm groeien, wat uiteindelijk weer ten goede komt van de sponsor. De teamleden zijn er ook enorm mee geholpen want zij hebben nu een voetbaltas waarin ze alle benodigdheden voor de sport kunnen meenemen.

Oplopende volgorde

7 resultaten

 1. Schoenentas Cadera
  Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,79 Bij 1000 stuks
 2. Luxe sport-/reistas
  Vanaf € 24,52 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,33 Bij 100 stuks
 3. Sporttas Novo
  Vanaf € 9,20 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,64 Bij 250 stuks
 4. Goedkope sporttas
  Vanaf € 10,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,88 Bij 250 stuks
 5. Sporttas Messi
  Vanaf € 13,23 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,75 Bij 250 stuks
 6. Neopreen heuptas
  Vanaf € 3,44 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,07 Bij 500 stuks
 7. Sporttas Champ
  Vanaf € 10,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,81 Bij 250 stuks

7 resultaten

Voetbaltassen bedrukken voor naamsbekendheid

Vaak beschikken voetbaltassen over verschillende vakken waar je bijvoorbeeld de voetbalschoenen of keepershandschoenen in kunt doen. Op deze manier maken je vieze voetbalschoenen niet de overige spullen in de tas smerig. Ook een groot voordeel van deze tassen is dat ze allemaal gelijk zijn. Het hele team is dus te herkennen aan dezelfde tas. Hierdoor zijn ook de verschillende teams binnen de club makkelijk van elkaar te onderscheiden. Ook zien we vaak dat sponsoren er voor kiezen om een schoenentas bij de bedrukte voetbaltas aan te bieden om het totaalplaatje compleet te maken. Kort samengevat: voetbaltassen bedrukken is de ideale manier om te zorgen voor herkenbaarheid, saamhorigheid en natuurlijk naamsbekendheid binnen de voetbalvereniging. Enkele voorbeelden van voetbaltassen die wij kunnen leveren en bedrukken:

Voetbaltassen bedrukken als relatiegeschenk

Voetbaltassen bedrukken we ook in kleine oplages, al vanaf 10 stuks. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. Spoedorder? Geen probleem. In overleg kunnen wij voetbaltassen bedrukken en al binnen 48 uur bij je afleveren. Doordat wij de beschikking hebben over een eigen voorraad en eigen drukkerij, kunnen we razendsnel en efficiënt werken. Hierdoor zijn onze sporttassen laag geprijsd en hebben we een scherpe levertijd. Zijn er nog vragen of wil je meer weten over het voetbaltassen bedrukken? Neem dan gerust contact met een van onze specialisten, zij kunnen je verder helpen en al je vragen beantwoorden. Mocht je jezelf nu afvragen hoe jouw voetbaltassen eruit komen te zien met logo, dan kun je altijd een gratis digitaal drukvoorstel aanvragen. Hiervoor hoef je alleen je logo op te sturen naar een van onze medewerkers en zij zullen ervoor zorgen dat je op zeer korte termijn een digitaal drukvoorstel ontvangt zodat je een veel beter beeld hebt hoe de voetbaltas uiteindelijk bedrukt gaat worden.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact