Rugzakjes bedrukken met logo

Rugzakjes bedrukken met eigen logo is iets wat we heel erg veel zien. De redenen waarom de rugzakjes besteld worden is heel er uiteenlopend. Soms willen klanten dat we rugzakjes bedrukken zodat ze er een goodie bag van willen maken en de andere keer gebruiken ze het puur voor promotionele doeleinden. Een trend is toch wel dat de rugzakjes vaak besteld worden als er een "evenement" is. Scholen kopen vaak rugzakjes bij evenementen als de avondvierdaagse, schoolkamp, open dagen, schoolreis of bijvoorbeeld als de kinderen van groep 8 de school verlaten. Sportclubs geven daarentegen weer vaak tasjes weg bij een sportkamp of aan het einde van het seizoen als bedankje. Ook hier is het idee natuurlijk dat de kinderen dit dan gaan gebruiken in hun vrije tijd waardoor het desbetreffende logo weer door vele mensen wordt gezien waardoor de naamsbekendheid van de verstrekker van de tassen weer beter wordt.

Oplopende volgorde

9 resultaten

 1. Non woven rugzak Evi
  Vanaf € 0,62 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,42 Bij 1600 stuks
 2. Premium polyester rugzak
  Vanaf € 0,84 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,49 Bij 1600 stuks
 3. Aanbieding - Stevige 190T rugzak
  Vanaf € 0,62 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,41 Bij 2400 stuks
 4. Reflecterende kinderrugtas
  Vanaf € 0,79 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,54 Bij 2400 stuks
 5. Trend rugzak
  Vanaf € 10,56 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,13 Bij 250 stuks
 6. Plunjetas met schoencompartiment
  Vanaf € 9,66 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,93 Bij 250 stuks
 7. Rugzak Dual
  Vanaf € 0,50 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,42 Bij 5000 stuks
 8. Rugzak Assen
  Vanaf € 2,57 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,91 Bij 1000 stuks
 9. Triangle citybag
  Vanaf € 9,57 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,87 Bij 250 stuks

9 resultaten

Rugzakjes bedrukken ter promotie

Bedrijven hebben vaak weer andere evenementen waarvoor ze de rugzakjes bedrukken met hun logo. Een veel voorkomend evenement is bijvoorbeeld voor de beurs. Heel erg vaak zien we dat bedrijven hun klanten uitnodigen op de stand om vervolgens een rugzakje met daarin allerlei presentjes en vaak ook nieuwe producten die in het assortiment zijn gekomen te geven. De bestsellers staan hieronder voor u op een rijtje:

Rugzakjes bedrukken wij goedkoop en snel in onze eigen drukkerij

Wij zijn ijzersterk in rugzakjes bedrukken en het is ook nog eens erg populair onder een zeer brede doelgroep. Rugzakjes zijn immers goedkoop in de aanschaf, praktisch in het gebruik en perfect voor het maken van reclame. De meeste rugzakjes beschikken over een behoorlijk drukoppervlak en kunnen daardoor een flinke opdruk herbergen. In ons assortiment rugzakjes vind je verschillende soorten en maten in verschillende kleuren.

Rugzakjes bedrukken tegen de scherpste prijs

Rugzakjes bedrukken wij al vanaf 25 stuks tegen een vaste scherpe prijs. Ook bij kleine aantallen krijg je bij ons altijd een lage prijs. Doordat wij de producten zelf op voorraad hebben en in eigen drukkerij bedrukken, kunnen we efficiënt werken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en resulteert in een snelle levertijd. Rugzakjes met logo kunnen daarom ook al vanaf 48 uur geleverd worden. Onbedrukt zelfs al binnen 24 uur. Heb je nog vragen over rugzakjes bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact