Weekendtassen bedrukken met logo

Weekendtassen bedrukken wij in eigen drukkerij met jouw logo, tekst of bedrijfsnaam. Weekendtassen zijn een perfect relatiegeschenk voor relaties, klanten of collega's. Daarnaast fungeren de weekendtassen perfect als kerstpakket. Zorg voor nog extra bedrukte producten en wat etenswaren en jouw kerstpakket is compleet!

Oplopende volgorde

4 resultaten

 1. Polyester sport-/reistas
  Vanaf € 11,76 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,94 Bij 250 stuks
 2. Grote reistas
  Vanaf € 12,16 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,50 Bij 250 stuks
 3. Vancouver reistas
  Vanaf € 14,90 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 13,41 Bij 250 stuks
 4. Sporttas Champ
  Vanaf € 10,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,81 Bij 250 stuks

4 resultaten

Weekendtassen bedrukken als relatiegeschenk

Ga je met je familie, vrienden, collega's, teamgenoten of met wie dan ook maar een gezellig weekend er tussenuit dan is het maar wat handig om een mooie grote weekendtas mee te nemen om je spullen in te doen. Het is altijd een probleem om alles mee te krijgen. Er moeten altijd zoveel spullen mee dat je altijd ruimte te kort hebt. Allereerst moeten er allerlei dingen mee als beddengoed, handdoeken, theedoeken en daarnaast nog alle kleren. Vaak komen daar ook nog de kleding om mee naar het zwembad te gaan bij. Zo komt daar vaak een toilettas nog bij en overige spullen om te douchen. Al met al een hoop spullen die meegenomen moeten worden voor een weekendje weg. Daarom is het juist zo handig om een grote weekendtas te hebben waar je alles in kwijt kunt om het weekend goed door te komen.

Uiteraard zijn deze tassen niet alleen handig als je een weekend weg gaat maar kun je deze ook gewoon thuis gebruiken. Het is altijd handig om een grote weekendtas te hebben waar je een hele hoop spullen in kwijt kunt. Ook zien we vaak dat bijvoorbeeld scholen of verenigingen weekendtassen bedrukken zodat daar dan mooi het logo op staat en het helemaal duidelijk is dat het een groep is en dat ze bij elkaar horen. Het is natuurlijk ook een fantastisch gezicht dat je als groep ergens aankomt en dat het meteen duidelijk is dat het een groep is, waar deze vandaan komt en wat voor club het eigenlijk is. Kortom weekendtassen bedrukken is een hele handige manier om alleen door een tas al te laten blijken dat je een groep bent en aan de hand van de bedrukking ook verder nog kan aansturen op wat er allemaal nog meer duidelijk is.

Een paar mooie weekendtassen uit ons assortiment:

Weekendtassen bedrukken in eigen drukkerij

Weekendtassen bedrukken met logo voor een onvergetelijk weekendje weg. Deze tassen zijn een uitstekend relatiegeschenk voor collega's, relaties of zakenpartners. Doordat ze de beschikking hebben over meerdere grote drukoppervlakken, kunnen ze herkenbaar bedrukt worden met jouw bedrijfslogo. Weekendtassen bedrukken wij in eigen drukkerij en je kunt deze met een gerust hart overlaten aan onze zeer ervaren drukkers. Bedrukte weekendtassen worden met de grootste zorg behandeld. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. In geval van spoed kunnen we - in onderling overleg - al leveren vanaf 48 uur. Weekendtassen bedrukken we ook in kleine hoeveelheden, neem daarvoor contact op met onze specialisten. Uiteraard zijn ook onze kleine aantallen tegen een vaste lage prijs.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact