Koffers bedrukken met logo

Koffers bedrukken wij met logo geheel naar wens van onze klant. We zien vaak dat er bij mensen in de zakelijke wereld de behoefte bestaat om met iets anders op pad te gaan dan een rugtas of een schoudertas. Om een voorbeeld te noemen nemen we bijvoorbeeld de vertegenwoordiger. Een van de functies van een vertegenwoordiger is het bezoeken van nieuwe klanten en de klant te laten zien wat het bedrijf waarvoor hij werkt allemaal kan. Ook gaat een vertegenwoordiger vaak langs bij bestaande klanten omdat deze op zoek zijn naar een bepaald product of meer willen weten wat de mogelijkheden zijn die de vertegenwoordiger hen aan kan bieden. Uiteraard wil je hier graag zo goed mogelijk op inspelen alleen is het dan wel handig om de zaken netjes op orde te hebben. Hierdoor zien we steeds vaker dat ze hiervoor een trolley of koffer gebruiken. In principe is het soortgelijk aan een rugtas alleen kunnen er vaak veel meer spullen in.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Basic weekend trolley
    Vanaf € 53,17 p/st bij 5 stuks
    Vanaf € 45,84 Bij 100 stuks

1 resultaat

Koffers bedrukken ter promotie

Ook een groot voordeel is dat je het gewicht niet zelf hoeft te dragen door het op je rug mee te slepen maar het gewoon met je mee kan trekken. De slimme verkoper ziet zijn kansen altijd schoon de naamsbekendheid of verkoopkansen te vergroten en daarom zien we steeds vaker dat de vertegenwoordiger trolleys & koffers bedrukken met hun logo. De trolley kan je als ware zien als het kantoor van de verkoper. Alles wat hij of zij nodig heeft zit hier in. Het is dus ook erg waarschijnlijk dat wanneer de verkoper op stap is hij deze trolley bij zich zal hebben. Wat is er in dit geval mooier dan overal waar je komt het bedrijf te kunnen promoten op een zeer effectieve manier. Vaak wordt dit al gedaan door bijvoorbeeld pennen, portfolio's, of allerlei kleine attributen terwijl de koffer het product is dat je altijd bij je hebt.

Hieronder enkele voorbeelden van trolleys & koffers die wij bedrukken:

Koffers bedrukken als relatiegeschenk

Wij kunnen trolleys & koffers bedrukken met logo als relatiegeschenk voor vertegenwoordigers of voor de echte reizigers. Een bedrukte trolley of koffer is uniek en erg waardevol voor de ontvanger. Trolleys & koffers bedrukken we al vanaf 5 stuks. Bij ons ben je nooit verplicht tot afname van grote aantallen. Bekijk op je gemak ons ruime assortiment en maak een weloverwogen keuze. Onze trolleys & koffers bedrukken wij in eigen drukkerij en zijn van goede kwaliteit. Laat jouw bedrijfslogo de hele wereld over gaan met bedrukte trolleys of koffers. Wil je graag persoonlijk advies over koffers of drukmethodes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact