Toilettassen bedrukken met logo

Toilettassen bedrukken met je eigen logo is een ontzettend leuk relatiegeschenk om weg te geven aan je klanten. Als je 's ochtends opstaat en je wil je tandenborstel pakken is dit het eerste dat je tegen komt. Ga je dan 's avonds weer naar bed is de toilettas ook zo ongeveer het laatste dat je ziet. Zoals het spreekwoord luidt: je gaat er mee naar bed en je staat er weer mee op. Het is dus wel logisch dat als je het logo dat op de toiletas is gedrukt goed blijft hangen gezien je deze zo vaak tegenkomt. Wat dat betreft is het dus een ideaal relatiegeschenk om weg te geven en je naamsbekendheid te verbeteren.

Oplopende volgorde

3 resultaten

 1. Transparante toilettas Moonlight
  Vanaf € 1,17 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,88 Bij 2500 stuks
 2. PVC toilettasje met spiegel
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks
 3. Toilettas Britney
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,80 Bij 2500 stuks

3 resultaten

Toilettassen bedrukken ter promotie

Iets dat ook erg vaak wordt gedaan met de toilettas is deze gebruiken als een soort "goodie bag" en er allerlei kleine en leuke spullen in te doen om deze vervolgens te geven aan bijvoorbeeld klanten, relaties of medewerkers. Dit kan dan een relatiegeschenk zijn om de relaties bijvoorbeeld te bedanken voor de gedane zaken van het gehele jaar. Mensen laten ook vaak toilettassen bedrukken om deze niet als relatiegeschenk weg te geven maar juist ter promotie. Je ziet vaak genoeg mensen in de stad leuke cadeautjes uitdelen als er bijvoorbeeld een nieuwe winkel wordt geopend. In de hoop dat je dan even komt kijken geven ze je een klein presentje. Maar zelfs als je niet komt kijken zijn de naam en het logo wel bij je onder de aandacht gebracht. Toilettassen bedrukken met logo wordt ook veel gedaan om een nieuw product te promoten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een merk dat geurtjes verkoopt en een nieuwe geurtje op de markt brengt. Op een beurs geven ze hier dan kleine proefmonsters weg welke dan weer mooi in bedrukte toilettas zitten. Zo zijn er heel erg veel mogelijkheden te bedenken waarvoor je toilettassen bedrukken kunt. Hieronder een paar voorbeelden van toilettassen die erg populair zijn:

Toilettassen bedrukken in eigen drukkerij

Toilettassen bedrukken met logo kan de naamsbekendheid van je bedrijf aanzienlijk verhogen. Gebruik ze als relatiegeschenk en vergroot het bereik van je business. Toilettassen bedrukken is niet alleen praktisch voor mensen die veel reizen maar ook voor thuisgebruik. Onze toilettassen zijn van hoge kwaliteit en bieden ruimte aan meerdere toiletartikelen. Denk hierbij aan deodorant, tandenborstels, scheermesjes en meer.

Toilettassen bedrukken wij met tekst of logo, indien gewenst aan twee zijden. Dit doen wij in onze eigen moderne drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over verschillende drukmethodes die garant staan voor het beste resultaat. Ook kleine oplages zijn bij ons geen probleem. Bedrukte toilettassen bestel je bij ons al vanaf 25 stuks. De gemiddelde levertijd bedraagt 5 werkdagen. Spoedorder? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. In veel gevallen kunnen wij al bedrukken én leveren binnen 48 uur. Ook kunnen onze specialisten je adviseren op het gebied van druktechnieken, productkeuzes en aantallen. Voor vragen over toilettassen bedrukken kun je dus altijd bij onze specialisten terecht: 0315-200010.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact