Kofferlabels bedrukken met logo

Kofferlabels bedrukken zijn een ideale manier om je koffer te personaliseren en je naamsbekendheid als bedrijf te vergroten. Zorg dat je relaties, klanten of collega's hun bagage nooit kwijtraken en dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot. Dit omdat jouw logo internationaal zichtbaar is.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Kofferlabel Citytrip
    Vanaf € 0,49 p/st bij 250 stuks
    Vanaf € 0,39 Bij 5000 stuks
  2. Aluminium kofferlabel
    Vanaf € 1,15 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,86 Bij 2500 stuks

2 resultaten

Kofferlabels bedrukken voor naamsbekendheid

Eindelijk is het zover: je hebt het hele jaar hard gewerkt en het is eindelijk tijd om op vakantie te gaan. Alle koffers zijn ingepakt en eindelijk kan de vakantie beginnen. De auto in en op weg naar de zon en even weg van alle drukte thuis. Aangekomen bij het vliegveld zie je dat je niet de enige bent die op vakantie gaat en dat je ook zeker niet de enige bent die een zwarte koffer heeft. Uiteindelijk ben je aan de beurt om in te checken. Je laat je paspoort checken en zet vervolgens de koffer op de band. De koffer krijgt een mooie strik met daarop de nodige barcodes en de uiteindelijke reisbestemming. Je denkt nog "het enige wat ontbreekt is eigenlijk een kofferlabel om het ook echt duidelijk te laten zijn dat het jouw koffer is, maar dit zal vast goed komen". Een paar uur later na eindelijk geland te zijn op het vliegveld is het alleen nog even wachten op de koffer en dan kan de vakantie echt beginnen. Terwijl je staat te wachten komen er honderden koffers voorbij en eigenlijk zit er over wel een kofferlabel aan vast. Het valt je nog op hoe onderscheidend de kofferlabels zijn die bedrijven hebben laten bedrukken voor hun klanten/relaties en denkt "kofferlabels bedrukken kan ook wel eens iets zijn mijn bedrijf". Na de vierde keer dat de band is rond geweest merk je dat je koffer er toch niet meer bij zit dus je loopt naar de informatie balie. Daar blijkt dat iemand de verkeerde koffer heeft meegenomen. Deze persoon had ook geen kofferlabel en een soortgelijke koffer alleen heeft hij de verkeerde gepakt. Een leuk bedacht verhaal, maar je zult niet de eerste zijn die het overkomt.

Kofferlabels bedrukken voor je relaties en vervolgens als een relatiegeschenk geven is een hartstikke leuke gift en ook op deze manier werk je eraan je naamsbekendheid te vergroten. Doordat iedereen zo gefocust is op het vinden van de juist koffer zullen ze ook heel bewust op de labels kijken. Daardoor is kofferlabels bedrukken ook zo effectief omdat iedereen heel bewust het logo ziet. Naast kofferlabels bedrukken we ook:

Kofferlabels bedrukken wij tegen de scherpste prijzen

Kofferlabels bedrukken en leveren wij in allerlei soorten, maten en kleuren. Deze kofferlabels bedrukken wij allemaal in eigen huisstijl met tekst of logo. Dit gebeurt in onze eigen drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over vakkundige drukkers en geavanceerde apparatuur om jouw producten tot in perfectie te personaliseren. Bedrukte kofferlabels hebben een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Liever kofferlabels bestellen zonder logo? Geen probleem. Deze kunnen wij vaak al leveren binnen 24 uur. Heb je nog vragen over kofferlabels bedrukken? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact