Koeltassen bedrukken met logo

Wil je koeltassen bedrukken met eigen logo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met koeltassen bedrukken. Over een lange periode is het ons opgevallen dat zeker naarmate het mooie weer weer voor de deur staat veel mensen er voor kiezen om koeltassen te laten bedrukken. Wat we dan voornamelijk zien is dat deze koeltassen worden gebruikt als leuke give away voor het personeel maar ook naar klanten toe.

Vaak is koeltassen bedrukken met logo gewoon bedoeld als een bedankje voor gedane zaken. Je kunt hierbij denken aan het personeel bijvoorbeeld. De werknemers hebben zich het hele jaar weer voor de werkgever ingezet waarna de werkgever op zijn beurt als blijk van waardering een bedrukte koeltas cadeau geeft. Hetzelfde geldt eigenlijk voor bedrijven die koeltassen weggeven aan hun klanten/relaties. Dit is gewoon puur een stuk waardering voor de gedane zaken van een bepaalde termijn en voor de klant is dit leuk te ontvangen.

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Opvouwbare koeltas
  Vanaf € 3,84 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,47 Bij 500 stuks
 2. Koeltas met schouderband
  Vanaf € 14,22 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,80 Bij 250 stuks
 3. 600D polyester koeltas
  Vanaf € 11,94 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,06 Bij 250 stuks
 4. Koeltas opvouwbaar
  Vanaf € 12,62 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,86 Bij 250 stuks
 5. 25-delige koelrugtas
  Vanaf € 39,92 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 34,41 Bij 100 stuks
 6. Fietstas/koeltas
  Vanaf € 9,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,29 Bij 250 stuks

6 resultaten

Koeltassen bedrukken voor de zomer

Buiten dat het altijd leuk is om een cadeautje te krijgen is het voordeel van de koeltas dat deze ook nog eens erg handig is. Zeker als je dan richting de zomerperiode gaat is het gewoon leuk om het cadeau dan te kunnen gebruiken om je spullen koel te bewaren. Mocht je in het weekend bijvoorbeeld gaan picknicken, dan kan je lekker thuis het koude drinken in de koeltas stoppen en op het moment dat je dan wil gaan picknicken is het nog steeds lekker op een koude temperatuur. Ook voor de mensen die eens lekker op vakantie naar het zonnige zuiden of waar dan ook gaan is het gewoon handig zo'n tas te hebben. Stel je gaat een dagje naar het strand en je wil gewoon altijd het water lekker koel hebben dan is dit gewoon de ideale uitkomst. Je drinken blijft lekker koel zonder dat dit wordt opgewarmd door de zon. Dan hebben we het alleen nog maar over de functionaliteit gehad.

Koeltassen bedrukken ter promotie

Laat je koeltassen bedrukken met logo dan is het feit dat je altijd even herinnerd worden aan het bedrijf. Zeker omdat zoals aangegeven dit bij koeltassen de leuke momenten zijn zal dit altijd blijven hangen. Natuurlijk heb je dan ook nog het aspect waar de omgeving het logo kan zien. Ook bij deze mensen zal het al dien niet bewust dan wel onbewust de naam van het bedrijf blijven hangen en als het moment daar is weer boven komen. Hieronder vind je een kleine greep uit de vele koeltassen:

Koeltassen bedrukken als relatiegeschenk

In ons assortiment vind je grotendeels koeltassen vervaardigd uit hoogwaardig polyester. Ze zijn erg sterk en bieden plaats aan meerdere etenswaren en drinkflessen. Koeltassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Ook kleine oplages koeltassen bedrukken is bij ons geen enkel probleem. Koeltassen bedrukken we al vanaf 5 stuks, tegen een vaste lage prijs. De gemiddelde levertijd bedraagt 5 werkdagen. Bij ons ontvang je voorafgaand aan je bestelling altijd een gratis drukvoorstel. Hiermee krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Zo weet je zeker dat je de bedrukte koeltassen krijgt die jij voor ogen hebt. Wil je graag persoonlijk advies omtrent koeltassen bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact