Heuptassen bedrukken met logo

Heuptassen bedrukken met logo voor bijvoorbeeld de avond- of Nijmeegse vierdaagse. Heuptassen bedrukken wij al vanaf €0,99 per stuk. Voor de wandelaar is dit ideaal. Aangezien het in de zomer vaak erg warm is begin je nogal snel te zweten. Heb je dan een rugzak op je rug gaat dit allemaal plakken en dat is helemaal niet fijn. Daarom is het juist bij activiteiten als een vierdaagse zo makkelijk dat je een heuptasje bij je hebt. Hier kan je dan vervolgens alles in doen dat je ook maar nodig hebt om de vierdaagse uit te lopen. Door de verschillende vakken die in de heuptas zitten kun je ook de artikelen goed ordenen. Een groot voordeel hiervan is dat je niet alles door elkaar in een vak hebt zitten maar je dus precies weet in welk vakje wat zit. Wat ook een enorm pluspunt is van een heuptas ten opzichte van een rugzak is dat je er heel erg makkelijk bij kunt. Een rugzak moet je eerst helemaal van je rug afhalen en pas dan kan je er spullen uithalen, maar een heuptas kun je zo bij.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Heuptas met vakken Frubi
    Vanaf € 5,57 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 4,29 Bij 500 stuks
  2. Heuptas Crown
    Vanaf € 2,22 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,65 Bij 1000 stuks

2 resultaten

Heuptassen bedrukken ter promotie

Waarom zou je je logo op heuptassen bedrukken? Zoals je wel weet is een vierdaagse een enorme trekpleister voor mensen. Er zijn altijd vele mensen die langs de kant staan te kijken naar de wandelaars. Bij de Nijmeegse vierdaagse gaat dit aantal dik over de 200.000 mensen per dag. Beeld je eens in dat jij daar met de heuptas met daarop het logo voorbij komt lopen. Als deze mensen krijgen dus dit logo te zien. Is het niet bewust dan wel onbewust. Je kunt je dus wel voorstellen dat je op deze manier enorm veel mensen bereikt en dat dit heel erg goed is voor je naamsbekendheid. Daar komt nog bij dat er heel erg vaak tv opnames gemaakt worden van de vierdaagse. Een beetje geluk is er wel voor nodig, maar je zou maar net diegene zijn die op tv komt met de heuptas... Daarom is heuptassen bedrukken een hele goede vorm van reclame maken als je dit slim inzet.

Naast heuptassen bedrukken wij ook:

Heuptassen bedrukken wij in eigen drukkerij

In ons assortiment heb je de keuze uit de kleuren blauw, rood of zwart. Alle heuptassen bedrukken wij geheel naar wens met bijvoorbeeld jouw tekst of logo. Heuptassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Mede doordat wij alle processen intern uitvoeren, kunnen we regelmatig al binnen drie werkdagen leveren. Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben over heuptassen bedrukken dan kun je gerust contact opnemen met een van onze specialisten. Zij zullen je deskundig te woord staan, zodat je ook het beste advies krijgt. Benieuwd geworden hoe jouw heuptas met bedrukking er uit komt te zien? Stuur dan gerust je logo zodat we een gratis drukvoorstel voor je kunnen laten maken.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact