Fietstassen bedrukken met logo

Nederland is een echt fietsland. Iedereen heeft wel één of meerdere fietsen thuis staan. We gaan ermee naar ons werk, naar school of naar de supermarkt. Fietstassen zijn dan ook niet weg te denken uit het straatbeeld. Laat fietstassen bedrukken met logo of met je bedrijfsnaam en geef deze weg als relatiegeschenk of promotieartikel. Doordat wij veel fietsen is jouw logo overal te zien, een perfecte manier om jouw naamsbekendheid te vergroten.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Fietstas/koeltas
    Vanaf € 9,79 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 6,29 Bij 250 stuks
  2. Fietstas Trio
    Vanaf € 17,11 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 15,34 Bij 250 stuks

2 resultaten

Fietstassen bedrukken in eigen drukkerij

Al deze fietstassen bedrukken we geheel naar wens met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. Fietstassen bedrukken wij al vanaf 10 stuks. Dit doen wij voordelig en snel omdat wij beschikken over een eigen magazijn en drukkerij. Jouw fietstassen bedrukken we dus in eigen huis, waardoor je kwaliteit kunnen garanderen. We kunnen fietstassen geheel naar jouw smaak personaliseren, bijvoorbeeld met een tekst of logo. Doordat fietstassen door veel mensen gezien worden, hebben ze een goede invloed op je naamsbekendheid. Als promotiemiddel zijn ze dan ook uitermate geschikt.

Bij jouw aanvraag of bestelling fietstassen ontvang je van ons altijd een gratis drukproef. Dit is een schets waarop jouw logo te zien is op de fietstassen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord van de drukproef gaan jouw fietstassen in druk. Heb je nog vragen over fietstassen bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over de materialen en druktechnieken die we hanteren.

Naast fietstassen bedrukken we ook:

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact