Backpack tassen bedrukken met logo

Backpack tassen bedrukken voor de echte avonturier. Tegenwoordig trekken steeds meer mensen er op uit. Backpacken wordt steeds populairder. Wat is er nu mooier dan aan jouw klanten waarvan je weet dat ze aan een hele bijzondere reis gaan beginnen een backpack tas te geven als relatiegeschenk. Een kleinigheidje maar wel een enorm gebaar.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Ripstop rugzak
    Vanaf € 13,83 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 12,45 Bij 250 stuks

1 resultaat

Backpack tassen bedrukken ter promotie

Een leuk voordeel is dat degene die de tas krijgt de hele wereld rond trekt met een backpack tas waarop jouw logo is gedrukt. Mensen trekken van land tot land met jouw logo op hun rugzak. Je naamsbekendheid gaat verder dan je ooit gewend was. Een bedrukte backpack is een perfect relatiegeschenk voor relaties of collega's die interesse hebben in reizen. Onze backpack tassen zijn van hele goede kwaliteit en daarom ook uiterst geschikt om te bedrukken. Backpack tassen bedrukken is daarom een long term investment aangezien de tassen lang mee gaan.

Naast backpack tassen bedrukken wij ook:

Backpack tassen bedrukken in eigen drukkerij

Backpack tassen bedrukken we al vanaf 5 stuks in onze eigen drukkerij. In ons assortiment vindt je verschillende soorten, maten en kleuren backpack tassen. Allen kunnen geheel naar jouw smaak worden gepersonaliseerd. Onbedrukt leveren wij deze rugzakken al vanaf 24 uur. Backpack tassen bedrukken met logo vergt normaal gesproken ongeveer 5 werkdagen. Een spoedorder? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over backpack tassen bedrukken? Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact