Gekleurde katoenen tassen bedrukken met logo

Wil je graag katoenen tassen laten bedrukken alleen vind je de standaard kleur van de katoenen tassen niet zo mooi? Gelukkig kun je dan bij ons gekleurde katoenen tassen bedrukken met je eigen logo. Maak je keuze uit alle kleuren van de regenboog. Onze gekleurde katoenen tassen zijn verkrijgbaar van pikzwart tot pimpelpaars. Grote kans dat er een kleur bij zit die aansluit bij jouw huisstijl. Gekleurde tassen bedrukken wij tegen een zeer scherp tarief in onze eigen drukkerij.

Oplopende volgorde

4 resultaten

 1. Gekleurde katoenen rugzak Cotton Star
  Vanaf € 1,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 2500 stuks
 2. Katoenen draagtas Budget gekleurd
  Vanaf € 0,63 p/st bij 300 stuks
  Vanaf € 0,54 Bij 4800 stuks
 3. Carolina katoenen draagtas
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,80 Bij 2500 stuks
 4. Katoenen tas Toendra
  Vanaf € 1,10 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,78 Bij 2500 stuks

4 resultaten

Gekleurde katoenen tassen bedrukken geheel naar wens

Bekijk ons kleurrijke assortiment en kies tassen die het beste past bij jouw wensen. Gekleurde katoenen tassen bedrukken kan op vele verschillende manier. Sommige mensen kiezen er voor 1 drukkleur en anderen willen het juist met meerde drukkleuren. Ook is het mogelijk om de gekleurde katoenen tassen te drukken met een full colour transfer. er zijn dus mogelijkheden genoeg of zoals ook wel eens wordt gezegd: de keuze is reuze. Met al deze mogelijkheden moet er toch wat tussen zitten om de tas geheel naar wens te personaliseren.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van gekleurde katoenen tassen:

Gekleurde katoenen draagtassen bedrukken met korte levertijd

Gekleurde katoenen tassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij en we zijn daardoor in staat heel snel te schakelen en te overleggen met drukkers met jarenlange ervaring. Hierdoor zul je bij ons altijd uitstekend geholpen worden. Vraag gerust een offerte aan of laat een digitaal drukvoorstel maken. Liever advies op maat? Of vragen over gekleurde katoenen tassen bedrukken? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je adviseren in de juiste keuze voor gekleurde katoenen tassen bedrukken. Indien gewenst kunnen wij deze bedrukken met eigen tekst of logo. Gekleurde katoenen tassen bedrukken wij gemiddeld binnen 5 werkdagen.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact