Canvas tassen bedrukken met logo

Extra stevige canvas tassen bedrukken met logo. Onze tassen zijn milieuvriendelijk en erg sterk. Canvas tassen zijn een zeer geschikt product om je logo op te laten bedrukken. De Canvas tassen hebben een groot drukoppervlak waardoor het logo altijd duidelijk te zien is. Het belangrijkste is dat de canvas tassen altijd in het openbaar gebruikt zullen worden. Dit wil zeggen dat overal waar je met de canvas tas loopt het logo onder de aandacht wordt gebracht bij de mensen die bij je in de buurt zijn. Juist daarom is canvas tassen bedrukken een zeer geschikte vorm van reclame maken voor je firma.

Oplopende volgorde

3 resultaten

 1. Katoenen draagtas premium 145 gram
  Vanaf € 0,69 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,55 Bij 2400 stuks
 2. Katoenen strandtas
  Vanaf € 4,67 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,60 Bij 500 stuks
 3. Katoenen plunjezak
  Vanaf € 4,16 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,67 Bij 500 stuks

3 resultaten

Canvas tassen bedrukken als relatiegeschenk

Laat de canvas tassen bedrukken met jouw eigen tekst of logo. Wij leveren bedrukte canvas tassen vanaf 50 stuks. De levertijd bedraagt over het algemeen 5 werkdagen. Bij het aanvragen van de offerte kun je ook direct je logo meesturen. Wij zullen dan een digitaal drukvoorstel voor je maken, zodat je een idee hebt hoe we de canvas tassen bedrukken.

Benieuwd welke tassen wij vaak verkopen? Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Canvas tassen bedrukken met eigen logo

Alle canvas tassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Canvas tassen met spoed bestellen? Neem contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Hier werken specialisten met jarenlange ervaring. Zij kunnen de door jouw gekozen opdruk tot in perfectie op de canvas tassen aanbrengen. Heb je nog vragen over canvas tassen bedrukken, neem dan tevens contact op via: 0315-200010.

✓Snelle levering ✓Scherpe prijs ✓Gratis drukproef ✓Persoonlijk contact